Povezane vesti

Na pravoslavnom groblju u Plemetini kod Obilića porušena dva spomenika

Sputnik pre 14 sati
U Plemetini kod Obilića na Kosovu i Metohiji nepoznate osobe porušile su i demolirale dva spomenika na novom seoskom pravoslavnom groblju, a meštani su o incidentu obavestili policiju. Oštećeni su grobovi Spase i Slavice Jakovljević, a njihov rođak… »

Euronews pre 14 sati
U Plemetini kod Obilića na Kosovu i Metohiji nepoznate osobe porušile su i demolirale dva spomenika na novom seoskom pravoslavnom groblju, a meštani su o incidentu obavestili policiju. Oštećeni su grobovi Spase i Slavice Jakovljević, a njihov rođak Petar… »

RTV pre 14 sati
PLEMETINA - U Plemetini kod Obilića na Kosovu i Metohiji nepoznate osobe porušile su i demolirale dva spomenika na novom seoskom pravoslavnom groblju, a meštani su o incidentu obavestili policiju. Oštećeni su grobovi Spase i Slavice Jakovljević, a njihov… »
Oskrnavljeno pravoslavno groblje na Kosovu Vandali porušili dva spomenika porodice Jakovljević: "Mi tu smetamo, kome, kako…

Oskrnavljeno pravoslavno groblje na Kosovu Vandali porušili dva spomenika porodice Jakovljević: "Mi tu smetamo, kome, kako…

Blic pre 14 sati
Grobnice porodice Jakovljević su oštećene, a slučaj je prijavljen policiji koja je izvršila uviđaj Prema izjavi rođaka Petara Jakovljevića, ovo je četvrti incident na groblju u ovom mestu U Plemetini kod Obilića na Kosovu i Metohiji nepoznate osobe… »
Porušena i oskrnavljena dva spomenika na pravoslavnom groblju kod Obilića

Porušena i oskrnavljena dva spomenika na pravoslavnom groblju kod Obilića

RTS pre 15 sati
Nepoznate osobe porušile su i demolirale dva nadgrobna spomenika na novom pravoslavnom groblju u Plemetini kod Obilića, a meštani tog većinski srpskog sela, obavestili su policiju kako bi otkrila i kaznila počinioce. Porušenu ploču na spomeniku Spasi… »
"Mi smo većina srpskog sela, tu im smetamo" Porušeni pravoslavni gorobori po četvrti put kod Obilića

"Mi smo većina srpskog sela, tu im smetamo" Porušeni pravoslavni gorobori po četvrti put kod Obilića

Alo pre 14 sati
U Plemetini kod Obilića na Kosovu i Metohiji nepoznate osobe porušile su i demolirale dva spomenika na novom seoskom pravoslavnom groblju. Oštećeni su grobovi Spase i Slavice Jakovljević, a njihov rođak Petar Jakovljević izjavio je da je slučaj… »

Telegraf pre 15 sati
U Plemetini kod Obilića na Kosovu i Metohijinepoznate osobe porušile su i demolirale dva spomenika na novom seoskom pravoslavnom groblju, a meštani su o incidentu obavestili policiju. Oštećeni su grobovi Spase i Slavice Jakovljević, a njihov rođak Petar… »

Vesti dana »