Povezane vesti
Moja damo: Peđa Jovanović novu pesmu posvetio supruzi Ani, a sin ga prvi put video na sceni (foto)
Večernje novosti pre 10 sati
POPULARNOM pevaču Peđi Jovanoviću u poslednje vreme zaista cvetaju ruže, i u ljubavi i u karijeri. FOTO: Privatna arhiva U spotu koji je sam režirao, Peđa je pokazao nežnu i porodičnu stranu, a uz njega se pojavljuje i Ana, koja je njegova najveća… »
Dva puta se razveo, sad pesmu posvetio ženi: Peđa Jovanović sve oduševio gestom i ponosno priznao: "Porodica mi je sve" (video)…
Blic pre 14 sati
Pesma „Moja damo“ govori o porodici i ljubavi, što je Peđi vrlo važno Peđa Jovanović ima uspešnu karijeru sa rasprodatim koncertima i velikim turnejama širom zemlje Peđa Jovanović objavio je novu pesmu „Moja damo“ koju je posvetio je supruzi Ani, a sin… »
Peđa Jovanović objavio novu pesmu „Moja damo“: Posvetio je supruzi Ani, a sin ga prvi put gledao na sceni
Telegraf pre 14 sati
Pevaču Peđi Jovanoviću u poslednje vreme zaista cvetaju ruže, i u ljubavi i u karijeri. Nakon tri rasprodata koncerta u beogradskom Sava Centru, popularni pevač publici je poklonio novu emotivnu baladu „Moja damo“, pesmu koju je kako sam kaže posvetio… »
Vesti dana »
Meteorolozi objavili novu prognozu: Prave zime u Srbiji sigurno nema do ovog datuma
Pravda pre 6 minutajoš 16 povezanih
SAD: U pucnjavi na Univerzitetu Braun u Providensu ubijene dve, a ranjeno devet osoba
RTV pre 1 satjoš 17 povezanih
Snažne eksplozije širom Rusije i na Krimu! Ukrajinci udarili najžešće do sada, sve bukti, gori nebo, sistemi PVO "tukli" cele noći po dronovima! (foto/video)
Kurir pre 36 minutajoš 10 povezanih
Stranka slobode i pravde: Javni poziv za radnu grupu o zakonu „roditelj-negovatelj“ je samo kupovina vremena
Serbian News Media pre 16 minutajoš 4 povezane