Povezane vesti
"Ceo honorar iz rijalitija ide meni" Stanija pripremila osvetu Asminovom ocu: "Imam druge opcije"
Telegraf pre 26 dana
Asmin Durdžić nedavno je iznenadio mnoge kad je otkrio zbog čega su mu prestale emocije prema Staniji Dobrojević. Odmah nakon toga oglašavao s ei njegov otac, uputivši prozivke na račun starlete- Ona je odlučila da ne prećuti na sve što je Mustafa rekao… »
"Ceo honorar iz rijalitija ide meni" Stanija spremila osvetu Asminovom ocu, otkrila šta će uraditi: "Vidim ja šta je zapravo…
Blic pre 26 dana
Mustafa je izrazio mišljenje o emotivnoj vezi između svog sina Asmina i Stanije. Alibabin tata je obećao da će izbegavati dalju komunikaciju o ovoj temi. Asmin Durdžić nedavno je iznenadio mnoge kad je otkrio zbog čega su mu prestale emocije prema… »
"CEO honorar iz Elite ide meni!" Stanija Dobrojević pripremila paklenu osvetu Asminu i Mustafi, evo kako planira da se…
Kurir pre 26 dana
Asmin Durdžić nedavno je šokirao sve kad je izneo svoju stranu priče i otkrio zbog čega su mu prestale emocije prema Staniji Dobrojević. Otkako su detalji isplivali u javnost došlo je do novih prozivki Asminovog oca, Mustafe Durdžića, koje je uputio… »
"Ceo njegov honorar iz elite ide meni" Paklena osveta Stanije Dobrojević, Durdžić ni ne sluti šta ga čeka!
Alo pre 26 dana
Stanija Dobrojević uzvraća. U petak je Asmin Durdžić u emisiji "Pitanja novinara" iznenadio javnost kada je istakao svoju verziju priče i otkrio zbog čega su mu prestale emocije prema Staniji Dobrojević. Nakon što su detalji dospeli u javnost, usledile… »
"Tražila je pare, ali nije dobila, imam uvid u sve transaksije": On preti da raskrinka Staniju Dobrojević
Mondo pre 26 dana
Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić raskinuli su po njegovom ulasku u rijaliti Elitu 9 nakon čega je starleta izjavila da je davno prestala da voli Asmina, kao i to da je bila u "agoniji od veze", a sada se za medije oglasio Asminov otac Mustafa koji nije… »
"Moj sin je dva puta želeo da se ubije" Asminov otac Mustafa šokirao detaljima iz života, pa priznao: "Ako ovo uradi javno ću…
Blic pre 27 dana
Otkrio je da je njegov sin bio pod emocionalnim pritiskom zbog situacije sa Aneli. Dotakao se odnosa između Asmina i Stanije Dobrojević, gde je naveo detalje o njihovoj saradnji. U emisiju ''Pitam za druga'' se uključio otac Asmina Durdžića, Mustafa… »
"Tražila je hiljade evra za otvaranje radnje" Mustafa, Asminov otac opleo po Staniji: Izneo nepoznate detalje o nesuđenoj…
Blic pre 27 dana
Mustafa, Asminov otac, komentarisao je incident sa paketima i razloge nesuglasica između Stanije i njegovog sina. Izrazio je nezadovoljstvo zbog Stanijinog ponašanja Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić raskinuli su po njegovom ulasku u rijaliti "Zadruga 9… »
Vesti dana »
"Grenland ćemo dobiti lakšim ili težim putem", Tramp zapretio: "Nećemo Rusiju ili Kinu za suseda"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane