Povezane vesti

"Tražila je pare, ali nije dobila, imam uvid u sve transaksije": On preti da raskrinka Staniju Dobrojević

"Tražila je pare, ali nije dobila, imam uvid u sve transaksije": On preti da raskrinka Staniju Dobrojević

Mondo pre 2 sata
Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić raskinuli su po njegovom ulasku u rijaliti Elitu 9 nakon čega je starleta izjavila da je davno prestala da voli Asmina, kao i to da je bila u "agoniji od veze", a sada se za medije oglasio Asminov otac Mustafa koji nije… »
"Moj sin je dva puta želeo da se ubije" Asminov otac Mustafa šokirao detaljima iz života, pa priznao: "Ako ovo uradi javno ću…

"Moj sin je dva puta želeo da se ubije" Asminov otac Mustafa šokirao detaljima iz života, pa priznao: "Ako ovo uradi javno ću…

Blic pre 9 sati
Otkrio je da je njegov sin bio pod emocionalnim pritiskom zbog situacije sa Aneli. Dotakao se odnosa između Asmina i Stanije Dobrojević, gde je naveo detalje o njihovoj saradnji. U emisiju ''Pitam za druga'' se uključio otac Asmina Durdžića, Mustafa… »
"Tražila je hiljade evra za otvaranje radnje" Mustafa, Asminov otac opleo po Staniji: Izneo nepoznate detalje o nesuđenoj…

"Tražila je hiljade evra za otvaranje radnje" Mustafa, Asminov otac opleo po Staniji: Izneo nepoznate detalje o nesuđenoj…

Blic pre 12 sati
Mustafa, Asminov otac, komentarisao je incident sa paketima i razloge nesuglasica između Stanije i njegovog sina. Izrazio je nezadovoljstvo zbog Stanijinog ponašanja Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić raskinuli su po njegovom ulasku u rijaliti "Zadruga 9… »

Vesti dana »