Povezane vesti
(FOTO) Najskuplji stan na Bliskom istoku: Penthaus u Dubaiju prodat za 150 miliona dolara
Newsmax Balkans 14.12.2025
Kompanija za razvoj nekretnina iz Ujedinjenih Arapskih Emirata "Bingati" objavila je da je prodala stan u Dubaiju po rekordno visokoj ceni po kvadratnom metru. Novi penthaus prodat je za čak 127 miliona evra, što je najviša cena stana na celom Bliskom… »
Rekord na tržištu nekretnina: Penthaus prodat u Dubaiju za skoro 130 miliona evra
Blic 14.12.2025
Kompanija za razvoj nekretnina iz Ujedinjenih Arapskih Emirata "Bingati" objavila je da je prodala stan u Dubaiju po rekordno visokoj ceni po kvadratnom metru. U pitanju je penthaus od 4.385 kvadratnih metara koji se nalazi u stambenom kompleksu koji… »
Dubai oborio rekord na tržištu nekretnina: Penthaus prodat za skoro 130 miliona evra
Euronews 14.12.2025
Kompanija za razvoj nekretnina iz Ujedinjenih Arapskih Emirata "Bingati" objavila je da je prodala stan u Dubaiju po rekordno visokoj ceni po kvadratnom metru. U pitanju je penthaus od 4.385 kvadratnih metara koji se nalazi u stambenom kompleksu koji… »
Vesti dana »
Karlik Džouns: "Pročitao sam taj tekst i video šta su napisali o meni, motivisali su me"
Mondo pre 36 minutajoš 12 povezanih
Na današnji dan: Prvi TV duel Kenedija i Niksona, Marička bitka, sporazum o vraćanju Hongkonga Kini
Radio 021 pre 22 minutajoš 2 povezane
Danas više sunca, a biće i topline: Maksimalna temperatura do 24°C
Telegraf pre 2 satajoš 4 povezane