Povezane vesti

Smrt roditelja i izdaja supruge: Teška životna priča našeg pevača koja mu je promenila život iz korena - Supruga mi je rekla…

Smrt roditelja i izdaja supruge: Teška životna priča našeg pevača koja mu je promenila život iz korena - Supruga mi je rekla…

Kurir pre 11 sati
Dejan Živić popularnost je stekao još 2012. godine, kada je snimio duet sa Ćemom pod nazivom „Srce balkansko“, pesma koja mu je otvorila vrata svih klubova u regionu. Nakon tog velikog uspeha, Dejan se povukao iz medijske pažnje i retko se pojavljivao u… »
Naš muzičar o privatnom životu: „Imao sam ljubavnice dok sam bio u braku, neću da imenujem, ali pozdraviću Zlatu Petrović“…

Naš muzičar o privatnom životu: „Imao sam ljubavnice dok sam bio u braku, neću da imenujem, ali pozdraviću Zlatu Petrović“…

Nova pre 13 sati
U jednoj od emisija "Ispovest", autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, gost je bio harmonikaš Mirko Kodić. U estradnim krugovima Kodić važi za velikog zavodnika. Ženio se tri puta, i svakog braka ima po jedno dete, a mi smo ga pitali da li je ljubomora… »
„Žena me je prevarila sa ružnijim od mene, a pola sata posle očeve sahrane mi je rekla da hoće razvod“: Naš pevač o životnoj…

„Žena me je prevarila sa ružnijim od mene, a pola sata posle očeve sahrane mi je rekla da hoće razvod“: Naš pevač o životnoj…

Nova pre 15 sati
U martu prošle godine, Dejan Živić je gostovao u emisiji "Ispovest" posle gotovo decenije medijske ilegale. Naime, njegova popularnost se u velikoj meri desila 2012. godine kada je snimio duet sa Ćemom koji nosi naziv „Srce balkansko“, a ta pesma mu je… »
Umrli mu majka i otac, žena mu nakon sahrane rekla da dođe po stvari! Potresna ispovest našeg pevača: "Prevarila me je sa..."…

Umrli mu majka i otac, žena mu nakon sahrane rekla da dođe po stvari! Potresna ispovest našeg pevača: "Prevarila me je sa..."…

Alo pre 14 sati
O njegovom privatnom životu malo se zna. Dejan Živić popularnost je stekao davne 2012. godine, kada je snimio duet sa Ćemom koji nosi naziv „Amelm Ćemanom Ćemom, "Srce balkansko", a ta pesma mu je otvorila vrata svih kluba u regionu. Pevač se nakon toga… »

Vesti dana »