Povezane vesti
"Meni je pevanje opasnim momcima bilo normalno": Boban Zdravković se prisetio 90-ih, pa spomenuo i Priju
Mondo 14.12.2025
Devedesetih godina, Boban Zdravković bio je jedan od onih koji je svojim pesmama harao muzičkom scenom. Iz tog perioda, i dan danas se slušaju njegovi hitovi. Tadašnji pevači su često pevali tzv. opasnim momcima, što je bio slučaj i sa ovim pevačem koji… »
"Pevao sam opasnim momcima, to mi je bilo normalno" Boban Zdravković o devedesetim: Prisetio se i onih koji više nisu među…
Kurir 14.12.2025
Devedesetih godina Boban Zdravković bio je jedan od onih koji je svojim pesmama harao muzičkom scenom. Iz tog perioda, i dan danas se slušaju njegovi hitovi. Tadašnji pevači su često pevali tzv. opasnim momcima, što je bio slučaj i sa ovim pevačem koji… »
Vesti dana »
OFAC produžio licencu za rad NIS do 17. aprila. Odlične vesti za građane Srbije
Kurir pre 47 minutajoš 68 povezanih
Ministar spoljnih poslova Saudijske Arabije: Zadržavamo pravo na vojnu akciju protiv Irana
N1 Info pre 42 minutajoš 38 povezanih
Iz minusa u plus, Baba Marta se ne da još: Vremenska prognoza za petak, 20. mart
Pravda pre 57 minutajoš 50 povezanih
Maratonski samit u Briselu bez dogovora: EU traži način da zaobiđe Orbanov veto i isplati zajam Ukrajini
NIN pre 27 minutajoš 19 povezanih
Muslimani širom sveta danas obeležavaju prvi dan Ramazanskog bajrama
Pravo u centar pre 1 satjoš 13 povezanih