Povezane vesti
"Meni je pevanje opasnim momcima bilo normalno": Boban Zdravković se prisetio 90-ih, pa spomenuo i Priju
Mondo pre 14 sati
Devedesetih godina, Boban Zdravković bio je jedan od onih koji je svojim pesmama harao muzičkom scenom. Iz tog perioda, i dan danas se slušaju njegovi hitovi. Tadašnji pevači su često pevali tzv. opasnim momcima, što je bio slučaj i sa ovim pevačem koji… »
"Pevao sam opasnim momcima, to mi je bilo normalno" Boban Zdravković o devedesetim: Prisetio se i onih koji više nisu među…
Kurir pre 16 sati
Devedesetih godina Boban Zdravković bio je jedan od onih koji je svojim pesmama harao muzičkom scenom. Iz tog perioda, i dan danas se slušaju njegovi hitovi. Tadašnji pevači su često pevali tzv. opasnim momcima, što je bio slučaj i sa ovim pevačem koji… »
Vesti dana »
(Video) Ovako je počeo masakr u Sidneju. Ljudi se sunčaju i kupaju, a onda kreće nekontrolisana panika: Svi trče kao vojska u istom pravcu i bacaju stvari za sobom
Blic pre 1 satjoš 47 povezanih
Pregovori o miru u Ukrajini: Zelenski odustaje od NATO članstva za bezbednosne garancije Zapada
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 49 povezanih
Otac i sin stoje iza masakra na plaži u Sidneju: 16 mrtvih, desetine povređenih u terorističkom napadu
Nova pre 1 satjoš 25 povezanih
Edvards ispucavao "ćorke", Virtus izgubio derbi pred Partizan!
Sportske.net pre 1 satjoš 68 povezanih