Povezane vesti
Nova odluka Velikog šefa menja tok rijalitija! Voditeljka saopštila novost, Aneli dobila poseban zadatak
Kurir 14.12.2025
Voditeljka "Elite 9" Ivana Šopić saopštila je da je od strane učesnika nominovan za izbacivanje Borislav Terzić Terza. On je bio ponosan što su njegovi cimeri promenili mišljenje o Sofiji, s kojom je obnovio vezu. - Meni je najbitnije da su o Sofiji… »
Muk u Beloj kući! Produkcija donela neočekivanu odluku, voditeljka saopštila važnu vest učesnicima Elite
Telegraf 14.12.2025
Voditeljka Ivana Šopić saopštila je učesnicima da je od strane cimera nominovan za izbacivanje Borislav Terzić Terza, nakon čega je atmosfera u Beloj kući postala izuzetno napeta. - Meni je najbitnije da su o Sofiji rekli ovako lepe reči i to mi je… »
Produkcija donela odluku koja menja tok rijalitija. Voditeljka saopštila učesnicima važnu vest, za Aneli imala posebnu poruku…
Blic 14.12.2025
Aleksandra Babejić progovorila je o svom učešću i bivšim cimerima nakon izlaska iz rijalitija. Aneli Ahmić je ponovo vođa, što je rezultat odluke produkcije. Voditeljka Ivana Šopić saopštila je da je od strane učesnika nominovan za izbacivanje Bora… »
Vesti dana »
Đedović Handanović objavila novi nuklearni plan za Srbiju: Evo šta je dogovoreno u Parizu
Mondo pre 22 minutajoš 46 povezanih
Prikupljanje potpisa za oslobađanje poljoprivrednika Zlatka Kokanovića 11. marta: “Sloboda za nepokorenog heroja”
Luftika pre 1 satjoš 31 povezana
Zapalio se bojler, sestra odmah odreagovala i uzela PP aparat: Ovo su detalji požara u čačanskom porodilištu, sve završeno za nekoliko minuta
RINA pre 2 satajoš 26 povezanih
UŽIVO Rat na Bliskom istoku: U Libanu ubijeno 84 dece, UAE oborili devet raketa
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 55 povezanih