Povezane vesti
Nova odluka Velikog šefa menja tok rijalitija! Voditeljka saopštila novost, Aneli dobila poseban zadatak
Kurir pre 13 sati
Voditeljka "Elite 9" Ivana Šopić saopštila je da je od strane učesnika nominovan za izbacivanje Borislav Terzić Terza. On je bio ponosan što su njegovi cimeri promenili mišljenje o Sofiji, s kojom je obnovio vezu. - Meni je najbitnije da su o Sofiji… »
Muk u Beloj kući! Produkcija donela neočekivanu odluku, voditeljka saopštila važnu vest učesnicima Elite
Telegraf pre 13 sati
Voditeljka Ivana Šopić saopštila je učesnicima da je od strane cimera nominovan za izbacivanje Borislav Terzić Terza, nakon čega je atmosfera u Beloj kući postala izuzetno napeta. - Meni je najbitnije da su o Sofiji rekli ovako lepe reči i to mi je… »
Produkcija donela odluku koja menja tok rijalitija. Voditeljka saopštila učesnicima važnu vest, za Aneli imala posebnu poruku…
Blic pre 15 sati
Aleksandra Babejić progovorila je o svom učešću i bivšim cimerima nakon izlaska iz rijalitija. Aneli Ahmić je ponovo vođa, što je rezultat odluke produkcije. Voditeljka Ivana Šopić saopštila je da je od strane učesnika nominovan za izbacivanje Bora… »
Vesti dana »
"Poštovanje za tog čoveka": Tramp birao reči za heroja Australije (foto)
Mondo pre 1 satjoš 47 povezanih
Vitkof pohvalio napredak tokom razgovora sa Ukrajincima u Berlinu
Beta pre 43 minutajoš 49 povezanih
Otac i sin stoje iza masakra na plaži u Sidneju: 16 mrtvih, desetine povređenih u terorističkom napadu
Nova pre 1 satjoš 25 povezanih