Povezane vesti
Nova odluka Velikog šefa menja tok rijalitija! Voditeljka saopštila novost, Aneli dobila poseban zadatak
Kurir 14.12.2025
Voditeljka "Elite 9" Ivana Šopić saopštila je da je od strane učesnika nominovan za izbacivanje Borislav Terzić Terza. On je bio ponosan što su njegovi cimeri promenili mišljenje o Sofiji, s kojom je obnovio vezu. - Meni je najbitnije da su o Sofiji… »
Muk u Beloj kući! Produkcija donela neočekivanu odluku, voditeljka saopštila važnu vest učesnicima Elite
Telegraf 14.12.2025
Voditeljka Ivana Šopić saopštila je učesnicima da je od strane cimera nominovan za izbacivanje Borislav Terzić Terza, nakon čega je atmosfera u Beloj kući postala izuzetno napeta. - Meni je najbitnije da su o Sofiji rekli ovako lepe reči i to mi je… »
Produkcija donela odluku koja menja tok rijalitija. Voditeljka saopštila učesnicima važnu vest, za Aneli imala posebnu poruku…
Blic 14.12.2025
Aleksandra Babejić progovorila je o svom učešću i bivšim cimerima nakon izlaska iz rijalitija. Aneli Ahmić je ponovo vođa, što je rezultat odluke produkcije. Voditeljka Ivana Šopić saopštila je da je od strane učesnika nominovan za izbacivanje Bora… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Incidenti ispred Rektorata i na Trgu Republike: Policija pendrecima krenula na građane, priveden student VIDEO
Nova pre 24 minutajoš 128 povezanih
Protest ispred Rektorata preselio se kod Narodnog: Više incidenata i sukoba između policije i građana
N1 Info pre 25 minutajoš 49 povezanih
Stevanić: Sve dok sviraju dragačevske trube, oni će da gube; GG “Jedan tim“: Na krilima studenata do konačne pobede
Morava info pre 3 satajoš 30 povezanih
Danas solidarnost, sutra opstanak: Novinarska i medijska udruženja pozivaju naprotest 1. aprila
Glas Šumadije pre 2 satajoš 40 povezanih
Trgovinska robna razmena Srbije 11,5 milijardi evra: Evo 5 ključnih proizvoda koje izvozimo i 5 koje uvozimo
Blic pre 4 satijoš 30 povezanih