Povezane vesti
Slavna Srpkinja nije htela da rađa decu, ali kad je Ivan prihvatio islam i postao muftija, odmah ga je prihvatila
Mondo pre 10 sati
Ružica Sokić, ikona naše glumačke scene, zauvek je ostala upamćena kao jedna od najlepših i najotmenijih dama srpskog pozorišta. Ipak, ona samu sebe nikada nije doživljavala tako. ''Nikada se nisam osećala kao zavodnica i fatalna žena, niti sam bila… »
Ružica Sokić nikada nije želela decu, ali je muftiju Abdulaha gledala kao svog sina: "Kad sam primio islam, jedino je ona..."…
Kurir pre 12 sati
Glumica Ružica Sokić, rođena na današnji dan, 14. decembra 1934. godine, bila je ćerka Petra Sokića, trgovca i suvlasnika večernjeg lista "Pravda", koji su braća Sokić osnovala 1904. Međutim, kada je izbio rat, Sokićima oduzimaju štampariju i u njihove… »
Ružica Sokić zbog traume iz detinjstva nikada nije želela decu, ali je Muftiju Abdulaha gledala kao svog sina: "Kada sam…
Blic pre 15 sati
Sa suprugom Miroslavom Lukićem provela je tri decenije u srećnom braku Ružica je majčinski brinula o sestriću koji je prešao u islam GlumicaRužica Sokić bila ćerka Petra Sokića, trgovca i suvlasnika večernjeg lista "Pravda", koji su braća Sokić osnovala… »
Vesti dana »
Vojno krilo Hamasa preti da će odgovoriti Izraelu na ubistvo svog drugog čoveka
RTV pre 1 satjoš 47 povezanih
Pregovori o miru u Ukrajini: Zelenski odustaje od NATO članstva za bezbednosne garancije Zapada
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 49 povezanih
Broj poginulih u napadu na plaži Bondaj porastao na 16; Počinioci otac i sin
Sputnik pre 1 satjoš 25 povezanih