Povezane vesti

Naša pevačica (42) zarađuje od prodaje intime, a sad priznaje: "Nude mi 10.000 evra za nošeni veš"

Naša pevačica (42) zarađuje od prodaje intime, a sad priznaje: "Nude mi 10.000 evra za nošeni veš"

Blic pre 1 dan
Ona naglašava da dobija razne ponude na sajtu, uključujući i neobične, ali ne želi da prelazi granicu dobrog ukusa. Nevena priznaje da je zarada na sajtu veoma dobra i omogućava joj finansijsku stabilnost. Nekadašnja članica grupe "Models", Nevena… »
"Jedan gospodin mi je nudio 10.000 evra za nošeni veš": Bila pevačica i poslanica, sad dobija bizarne zahteve

"Jedan gospodin mi je nudio 10.000 evra za nošeni veš": Bila pevačica i poslanica, sad dobija bizarne zahteve

Mondo pre 14 sati
Nekadašnja članica grupe "Models", Nevena Stamenović (42), na sajtu za odrasle prodaje svoje fotografije, a nedavno je dala otkaz kod Kineza gde je radila neko vreme. Nevena je otkrila kakve ponude dobija na pomenutom sajtu. Iako je nedavno priznala da… »
Naša pevačica otvorila sajt za odrasle i zarađuje od prodaje intime: "Nude mi 10.000 evra za nošeni veš"

Naša pevačica otvorila sajt za odrasle i zarađuje od prodaje intime: "Nude mi 10.000 evra za nošeni veš"

Telegraf pre 20 sati
Nekadašnja članica grupe "Models", Nevena Stamenković, nedavno je dala otkaz u kineskoj radnji gde je radila, a sada zarađuje prodajom svojih fotografija na sajtu za odrasle. Nevena je otkrila kakve ponude dobija na pomenutom sajtu i kako gleda na svoj… »
"Mogu da zadovoljim svoje potrebe": Od članice grupe "Models", prodavačice u kineskoj radnji pa sve do sajta za odrasle - ovaj…

"Mogu da zadovoljim svoje potrebe": Od članice grupe "Models", prodavačice u kineskoj radnji pa sve do sajta za odrasle - ovaj…

Kurir pre 23 sata
Nekadašnja članica grupe „Models“, Nevena Stamenković nedavno je odlučila da svoje fotografije deli na sajtu za odrasle, a u isto vreme je dala otkaz u restoranu gde je radila neko vreme. Nevena je otvoreno pričala o ponudama koje dobija na pomenutoj… »

Vesti dana »