Povezane vesti
Palo pomirenje Zorice i Viki: Nakon ovog poteza odlučile da zakopaju ratne sekire pa se izgrlile
Mondo 14.12.2025
U sinoćnoj emisiji "Pinkove zvezde" došlo je do iznenađujućeg i emotivnog trenutka – pomirenja Zorice Brunclik i Viki Miljković. Nakon neslaganja, dve muzičke zvezde konačno su stavile tačku na svoje razmirice. Sve je počelo iskrenim rečima Zorice: "Ja… »
Palo pomirenje Zorice i Viki! Odlučile su da zakopaju ratne sekire - Ja mislim da je vreme... (foto)
Kurir 14.12.2025
U sinoćnoj emisiji "Pinkove zvezde" došlo je do iznenađujućeg i emotivnog trenutka – pomirenja Zorice Brunclik i Viki Miljković. Nakon neslaganja, dve muzičke zvezde konačno su stavile tačku na svoje razmirice. Sve je počelo iskrenim rečima Zorice: „Ja… »
Vesti dana »
Nastavljena sednica Skupštine Srbije, na početku pitanja predstavnicima vlasti
NIN pre 26 minutajoš 30 povezanih
Jako se zatresao Japan: Zemljotres jačine 6,5 pogodio zemlju, izdato upozorenje za cunami, ima povređenih: "Ljuljalo se"
Blic pre 26 minutajoš 27 povezanih
Godišnje oboli 700, a premine 300 ljudi: Zašto je Srbija u vrhu Evrope po smrtnosti od melanoma?
Danas pre 1 satjoš 4 povezane
U Srbiji danas sunčano i toplo, od srede stiže intenzivan toplotni talas sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 26 povezanih
(Video) Požar u metrou u Barseloni: Povređeno najmanje 137 ljudi, evakuisane dve stanice
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 19 povezanih