Povezane vesti
"Mogu da budem ker ili da budem na robiji“: Bihali potvrdio autentičnost snimka koji kruži mrežama
Novi magazin 14.12.2025
"Ja sam pas, ker i nemam problem to da kažem, jer sam u životu radio stvari zbog kojih sam bio ucenjen da moram da budem ker.“ Ovim rečima, prema audio-snimku koji danima kruži društvenim mrežama, lider organizacije "Levijatan" Pavle Bihali govori o… »
"Mogu da budem ker ili da budem na robiji“: Bihali potvrdio autentičnost snimka koji kruži mrežama
N1 Info 14.12.2025
"Ja sam pas, ker i nemam problem to da kažem, jer sam u životu radio stvari zbog kojih sam bio ucenjen da moram da budem ker.“ Ovim rečima, prema audio-snimku koji danima kruži društvenim mrežama, lider organizacije "Levijatan" Pavle Bihali govori o… »
„Ja sam ker, jer sam radio stvari zbog kojih sam ucenjen. Mogu da budem ker ili da budem na robiji“: Objavljen snimak…
Nova 14.12.2025
Vesti dana »
Potraga za osumnjičenim nakon smrtonosnog napada na paradi ponosa u Berlinu
Beta pre 41 minutajoš 27 povezanih
Potvrđeno prvo žarište boginja koza i ovaca u Raškoj, Glamočić kaže: "Bolest stigla švercom sa Kosova"
Nova pre 31 minutajoš 21 povezana
Vučić: Nadam se da ćemo pre kraja septembra završiti sve oko NIS-a, dok u strateškom dijalogu sa SAD neće biti lakih razgovora i odluka
Insajder pre 51 minutajoš 14 povezanih
Šumski požar širi se ka Bordou, tokom noći domove napustilo više od 55.000 ljudi
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih
U Srbiji danas pretežno sunčano i toplije, najviša dnevna temperatura do 34 stepena
Insajder pre 2 satajoš 18 povezanih