Povezane vesti
"Mogu da budem ker ili da budem na robiji“: Bihali potvrdio autentičnost snimka koji kruži mrežama
Novi magazin pre 26 dana
"Ja sam pas, ker i nemam problem to da kažem, jer sam u životu radio stvari zbog kojih sam bio ucenjen da moram da budem ker.“ Ovim rečima, prema audio-snimku koji danima kruži društvenim mrežama, lider organizacije "Levijatan" Pavle Bihali govori o… »
"Mogu da budem ker ili da budem na robiji“: Bihali potvrdio autentičnost snimka koji kruži mrežama
N1 Info pre 26 dana
"Ja sam pas, ker i nemam problem to da kažem, jer sam u životu radio stvari zbog kojih sam bio ucenjen da moram da budem ker.“ Ovim rečima, prema audio-snimku koji danima kruži društvenim mrežama, lider organizacije "Levijatan" Pavle Bihali govori o… »
„Ja sam ker, jer sam radio stvari zbog kojih sam ucenjen. Mogu da budem ker ili da budem na robiji“: Objavljen snimak…
Nova pre 26 dana
Vesti dana »
"Na teritoriji Loznice svih 255 km putne mreže je prohodno": Obraćanje ministarke Mesarović i gradonačelnice povodom vanredne situacije
Večernje novosti pre 21 minutajoš 21 povezana
Javno besili žene zbog skidanja marame! Protesti se šire Iranom - stručnjaci tvrde: Demonstranti će biti sve radikalniji, molitvu koriste kao izgovor
Kurir pre 16 minutajoš 28 povezanih
Uhapšeni vlasnici bara u Švajcarskoj u kojem je 40 ljudi poginulo u požaru
BBC News pre 3 satajoš 29 povezanih