Povezane vesti
"Mogu da budem ker ili da budem na robiji“: Bihali potvrdio autentičnost snimka koji kruži mrežama
Novi magazin pre 26 dana
"Ja sam pas, ker i nemam problem to da kažem, jer sam u životu radio stvari zbog kojih sam bio ucenjen da moram da budem ker.“ Ovim rečima, prema audio-snimku koji danima kruži društvenim mrežama, lider organizacije "Levijatan" Pavle Bihali govori o… »
"Mogu da budem ker ili da budem na robiji“: Bihali potvrdio autentičnost snimka koji kruži mrežama
N1 Info pre 26 dana
"Ja sam pas, ker i nemam problem to da kažem, jer sam u životu radio stvari zbog kojih sam bio ucenjen da moram da budem ker.“ Ovim rečima, prema audio-snimku koji danima kruži društvenim mrežama, lider organizacije "Levijatan" Pavle Bihali govori o… »
„Ja sam ker, jer sam radio stvari zbog kojih sam ucenjen. Mogu da budem ker ili da budem na robiji“: Objavljen snimak…
Nova pre 26 dana
Vesti dana »
"Grenland ćemo dobiti lakšim ili težim putem", Tramp zapretio: "Nećemo Rusiju ili Kinu za suseda"
Blic pre 6 satijoš 4 povezane
Dan žalosti u Ljigu povodom smrti Stefana Ivanovića, stradalog u požaru Kran-Montani
RTS pre 14 minutajoš 1 povezana