Povezane vesti
Sam je krenuo na njih trojicu, ubili ga jednim pucnjem: Na današnji dan mladi policajac Miroslav (27) poginuo je na dužnosti…
Kurir pre 28 dana
Na današnji dan 2012. godine na dužnosti je poginuo mladi policajac Miroslav Stamenković (27), radeći svoj posao, ono na šta se obavezao građanima i svojoj otadžbini Srbiji. Sam je krenuo na tri iskusna razbojnika koji su pljačkali zlataru u Vlasotincu… »
Sam krenuo na tri razbojnika: Na današnji dan ubijen mladi policajac Miroslav (27) iz Vlasotinca (foto)
Mondo pre 28 dana
Na današnji dan 2012. godine na dužnosti je poginuo mladi policajac Miroslav Stamenković (27), radeći svoj posao, ono na šta se obavezao građanima i svojoj otadžbini Srbiji. Sam je krenuo na tri iskusna razbojnika koji su pljačkali zlataru u Vlasotincu… »
Vesti dana »
Partizan pojasnio stanje oko Miltona: Jedna stvar još uvek mora da bude odlučena
Nova pre 17 minutajoš 11 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 12. januar: Jutro hladno sa mrazom, tokom dana vedro
Beta pre 7 satijoš 6 povezanih
Zbog snega: Macut za danas u podne zakazao sednicu Republičkog štaba za vanredne situacije
Radio 021 pre 22 minutajoš 4 povezane
VIDEO Jokić skočio sa klupe kad je video šta je Gordon uradio: Sve kamere bile na njemu, Denver slavio u drami uz neobičan rizik
Nova pre 2 minutajoš 7 povezanih
Tramvaji blokirani na Dorćolu zbog bahatih vozača! Parking servis uklanja vozila, nema većih zastoja u Beogradu
Blic pre 27 minutajoš 2 povezane