Povezane vesti
Sam je krenuo na njih trojicu, ubili ga jednim pucnjem: Na današnji dan mladi policajac Miroslav (27) poginuo je na dužnosti…
Kurir 14.12.2025
Na današnji dan 2012. godine na dužnosti je poginuo mladi policajac Miroslav Stamenković (27), radeći svoj posao, ono na šta se obavezao građanima i svojoj otadžbini Srbiji. Sam je krenuo na tri iskusna razbojnika koji su pljačkali zlataru u Vlasotincu… »
Sam krenuo na tri razbojnika: Na današnji dan ubijen mladi policajac Miroslav (27) iz Vlasotinca (foto)
Mondo 14.12.2025
Na današnji dan 2012. godine na dužnosti je poginuo mladi policajac Miroslav Stamenković (27), radeći svoj posao, ono na šta se obavezao građanima i svojoj otadžbini Srbiji. Sam je krenuo na tri iskusna razbojnika koji su pljačkali zlataru u Vlasotincu… »
Vesti dana »
Vreme danas: Promenljivo oblačno i vetrovito, popodne i uveče ponegde kiša, do 14 stepeni
Vesti online pre 4 satijoš 20 povezanih
Novi projekti za integraciju geotermalnih tehnologija, toplotnih pumpi i solarnih rešenja u toplanama
RTK pre 2 satajoš 16 povezanih
NLB Komercijalna banka o hapšenju bivše zaposlene: Svi klijenti u potpunosti obeštećeni
Insajder pre 12 minutajoš 57 povezanih
Uhapšen osumnjičeni za bacanje bombe na kuću Zdravka Čolića, motiv i dalje nepoznat
Luftika pre 3 satajoš 25 povezanih
Inspekcija povukla 10 tona sira iz mlekare „Kikinda“ zbog lažiranja roka trajanja
Serbian News Media pre 2 satajoš 13 povezanih