Povezane vesti
Sam je krenuo na njih trojicu, ubili ga jednim pucnjem: Na današnji dan mladi policajac Miroslav (27) poginuo je na dužnosti…
Kurir 14.12.2025
Na današnji dan 2012. godine na dužnosti je poginuo mladi policajac Miroslav Stamenković (27), radeći svoj posao, ono na šta se obavezao građanima i svojoj otadžbini Srbiji. Sam je krenuo na tri iskusna razbojnika koji su pljačkali zlataru u Vlasotincu… »
Sam krenuo na tri razbojnika: Na današnji dan ubijen mladi policajac Miroslav (27) iz Vlasotinca (foto)
Mondo 14.12.2025
Na današnji dan 2012. godine na dužnosti je poginuo mladi policajac Miroslav Stamenković (27), radeći svoj posao, ono na šta se obavezao građanima i svojoj otadžbini Srbiji. Sam je krenuo na tri iskusna razbojnika koji su pljačkali zlataru u Vlasotincu… »
Vesti dana »
Vreme danas: Ujutru hladno, tokom dana sunčano, najviše 16 stepeni
Nedeljnik pre 1 satjoš 20 povezanih
Udruženja tvrde da je vlast ubacila ljude u njihove redove da bi razbila proteste poljoprivrednike
Serbian News Media pre 20 minutajoš 9 povezanih
Godišnjica zločina nad nesrpskim civilima u Štrpcima: Oteti putnici nisu bili „slučajne žrtve“
Danas pre 1 satjoš 11 povezanih
Počeo "Otvoreni rat", oglasio se Iran! Jedna od najmoćnijih vojski sveta naoružana atomskim arsenalom krenula u napad, gori prestonica, stotine mrtvih (video)
Kurir pre 1 minutjoš 14 povezanih
Šok za Amere u kvalifikacijama za Mundobasket u danu kada Srbija igra najvažniju utakmicu
Telegraf pre 45 minutajoš 18 povezanih