Povezane vesti

"Mom ocu je bilo katastrofa kad sam zatrudnela sa Đoletom" Iskrena ispovest Slađe Delibašić o braku s denserom: Muvali su me…

"Mom ocu je bilo katastrofa kad sam zatrudnela sa Đoletom" Iskrena ispovest Slađe Delibašić o braku s denserom: Muvali su me…

Kurir pre 1 dan
Pevačica Slađa Delibašić bila je u braku sa kolegom Đoletom Đoganijem sa kojim je dobila dve ćerke,a ali njihov brak nije uspeo, a od samog početka njihovom braku protivili su se njeni roditelji. Naime, Slađa je jednom prilikom ispričala da je njenom ocu… »
"Mom ocu je bilo katastrofa kad sam zatrudnela sa Đoletom": Slađa Delibašić o odnosima u porodici zbog Đoganija: "Mi sa Kosova…

"Mom ocu je bilo katastrofa kad sam zatrudnela sa Đoletom": Slađa Delibašić o odnosima u porodici zbog Đoganija: "Mi sa Kosova…

Blic pre 1 dan
Slađa se dotakla i odnosa sa Đoletom i njihovih nastupa Slađa je istakla da sada vidi stvari drugačije nego pre. Pevačica Slađa Delibašić bila je u braku sa kolegom Đoletom Đoganijem sa kojim je dobila dve ćerke,a ali njihov brak nije uspeo, a od samog… »

Vesti dana »