Povezane vesti
"Mom ocu je bilo katastrofa kad sam zatrudnela sa Đoletom" Iskrena ispovest Slađe Delibašić o braku s denserom: Muvali su me…
Kurir 14.12.2025
Pevačica Slađa Delibašić bila je u braku sa kolegom Đoletom Đoganijem sa kojim je dobila dve ćerke,a ali njihov brak nije uspeo, a od samog početka njihovom braku protivili su se njeni roditelji. Naime, Slađa je jednom prilikom ispričala da je njenom ocu… »
"Mom ocu je bilo katastrofa kad sam zatrudnela sa Đoletom": Slađa Delibašić o odnosima u porodici zbog Đoganija: "Mi sa Kosova…
Blic 14.12.2025
Slađa se dotakla i odnosa sa Đoletom i njihovih nastupa Slađa je istakla da sada vidi stvari drugačije nego pre. Pevačica Slađa Delibašić bila je u braku sa kolegom Đoletom Đoganijem sa kojim je dobila dve ćerke,a ali njihov brak nije uspeo, a od samog… »
Vesti dana »
Cene nafte rastu posle napada na energetska postrojenja, Iran poručuje da se neće 'suzdržavati'
BBC News pre 10 minutajoš 37 povezanih
Zelenski razočaran odlukom EU da ne usvoji 20. paket sankcija Rusiji: "Već treći mesec ne funkcioniše najvažnija garancija finansijske bezbednosti za Ukrajinu"
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih
BLOG UŽIVO: Desetine poginulih u Libanu, nafta 112 dolara po barelu, Tramp zapretio uništenjem Južnog Parsa ako Iran napadne katarski LNG
Insajder pre 19 minutajoš 237 povezanih
Dejan Kulundžić čestitao Bajram vernicima islamske veroispovesti
IndeksOnline pre 1 satjoš 20 povezanih
Cene zlata pale za 5%, a srebra za 10% nakon što je Fed odložio smanjenje kamata
NIN pre 2 satajoš 23 povezane