Povezane vesti
Barcokas napadnut: "Samo mi se gadi" VIDEO
B92 14.12.2025
Trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas osvrnuo se na incident koji se dogodio u Peristeriju. Na utakmici domaćeg tima i crveno-belih, Barcokasa je napao jedan navijač Peristerija. "Ono što me je rastužilo je to što je osoba koja me je vređala stariji… »
Izjava Barcokasa podsetila na Željka Obradovića: "Sramota! Odrastao čovek me vređao pored svoje male dece"
Telegraf 14.12.2025
Burno je večeras bilo u košarkaškom šampionatu Grčke, gde je Olimpijakos gostovao Peristeriju i slavio veoma ubedljivo (62:105), ali se posle meča ne govori toliko o samom rezultatu koliko o izjavu Jorgosa Barcokasa sa konferencije za medije, koja je… »
Vesti dana »
Izdato upozorenje zbog nevremena: U ove delove Srbije prvo stižu nepogode sa gradom
Nova pre 34 minutajoš 21 povezana
Brutalan udarac u lice! Pogledajte zašto je Vembanjama izbačen sa utakmice! (video)
Kurir pre 49 minutajoš 21 povezana
Tramp odbacio kao neprihvatljiv najnoviji iranski odgovor na američki predlog o okončanju rata
N1 Info pre 49 minutajoš 14 povezanih
Sve više simptoma kod putnika "kruzera smrti" koji su stigli u Evropu! Francuz se razboleo tokom leta, pod nadzorom Poljak, hantavirus i u avionu za Ameriku!
Kurir pre 4 minutajoš 14 povezanih
Rektor Đokić: Nisam ni lider ni predstavnik studenata, oni samostalno odlučuju
Radio 021 pre 1 satjoš 4 povezane