Povezane vesti
"Izvukao je život iz mene, u ogledalu sam videla mučenu osobu" Bolna ispovest Barbare Bobak o Darku Laziću, kroz suze…
Kurir pre 28 dana
Skoro četiri godine Barbara Bobak je izbegavala da govori o razlozima raskida sa Darkom Lazićem, a sada je prvi put otkrila brojne pikantne detalje iz njihove veze. Iako je i ovog puta pokušala da izbegne da dublje govori na tu temu i da ne otkriva kroz… »
Barbara Bobak prvi put u suzama priznala da ju je Darko Lazić maltretirao Zamalo došlo do prekida emisje! (video)
Alo pre 28 dana
Apelovala je na mlade devojke da se čuvaju muškaraca sa narcisoidnim poremećajem. Barbara Bobak našla se u žiži javnosti zbog veze sa Darkom Lazićem, da bi nakon raskida nastavila da gradi uspešnu karijeru. Skoro četiri godine odbijala je da govori o… »
Bolna ispovest Barbare Bobak, nakon 4 godine u suzama priznala: "Sebe sam krivila zbog svega što sam doživela"
Telegraf pre 28 dana
"To je školski primer narcisoidnog poremećaja" Skoro četiri godine Barbara Bobak je odbijala da govori o razlozima prekida veze sa Darkom Lazićem, a isto toliko vremena se nosila sa komentarima mnogih ljudi koji su pisali i pričali da je "u vezu s njim… »
Vesti dana »
Fond PIO: Od danas do 28. januara prijave penzionera za besplatan oporavak u banjama
Beta pre 30 minutajoš 30 povezanih
Vanredna situacija i dalje na snazi u 11 opština, više od 6.000 domaćinstava bez struje
Jugmedia pre 45 minutajoš 47 povezanih
Trijumf "Jedne bitke za drugom" i "Adolescencije": Najveći pobednici i iznenađenja noći "Zlatnih globusa"
Euronews pre 14 minutajoš 26 povezanih