Повезане вести
"Извукао је живот из мене, у огледалу сам видела мучену особу" Болна исповест Барбаре Бобак о Дарку Лазићу, кроз сузе…
Курир 14.12.2025
Скоро четири године Барбара Бобак је избегавала да говори о разлозима раскида са Дарком Лазићем, а сада је први пут открила бројне пикантне детаље из њихове везе. Иако је и овог пута покушала да избегне да дубље говори на ту… »
Барбара Бобак први пут у сузама признала да ју је Дарко Лазић малтретирао Замало дошло до прекида емисје! (видео)
Ало 14.12.2025
Апеловала је на младе девојке да се чувају мушкараца са нарцисоидним поремећајем. Барбара Бобак нашла се у жижи јавности због везе са Дарком Лазићем, да би након раскида наставила да гради успешну каријеру. Скоро четири године… »
Болна исповест Барбаре Бобак, након 4 године у сузама признала: "Себе сам кривила због свега што сам доживела"
Телеграф 14.12.2025
"То је школски пример нарцисоидног поремећаја" Скоро четири године Барбара Бобак је одбијала да говори о разлозима прекида везе са Дарком Лазићем, а исто толико времена се носила са коментарима многих људи који су писали и… »
Вести дана »
У Србији данас хладно уз снег и кишу, а од сутра пролеће: Време следеће недеље потпуно другачије - погледајте графикон јер нам стиже још једна промена
Нова пре 1 сатјош 37 повезаних
Синдикати ГСП ‘Београд’: Шапић изнео нетачне податке о броју нових возила и возача
Радио сто плус пре 11 минутајош 20 повезаних
Низ потеза доказује: Иран се припрема за обрану од могућег америчког напада
СЕЕбиз пре 31 минутајош 16 повезаних
"Памтићу до краја живота..." Никола Топић након овација целе дворане и тријумфа Оклахоме
Вечерње новости пре 1 сатјош 17 повезаних
Трамп издао извршно наређење о увођењу додатних царина од 10 одсто, после одлуке Врховног суда
Сербиан Невс Медиа пре 26 минутајош 12 повезаних