Povezane vesti
Zašto se Miljan iz Beča vratio u Leskovac i upao u kandže SNS-a: Delio sam sendviče, bio na svakom mitingu. Uzeli su mi šest…
Rešetka 14.12.2025
Razočaran u život i nemogućnost da nađe posao, Miljan Marković (43) iz Leskovca stegao je zube i, kao i mnogi, učlanio se u Srpsku naprednu stranku, koja mu je obećala „kule i gradove“. On nije tražio ništa više osim poštenog posla koji će moći da… »
Zašto se Miljan iz Beča vratio u Leskovac i upao u kandže SNS-a: „Delio sam sendviče, bio na svakom mitingu. Uzeli su mi šest…
Nova 14.12.2025
Razočaran u život i nemogućnost da nađe posao, Miljan Marković (43) iz Leskovca stegao je zube i kao i mnogi, učlanio se u Srpsku naprednu stranku, koja mu je obećala "kule i gradove". On nije tražio ništa više osim poštenog posla koji će moći da obavlja… »
Vesti dana »
Epstin, Iran i Tejlor Svift: Krize koje su dovele do ostavke Kira Starmera
BBC News pre 1 satjoš 75 povezanih
Profit im važniji od putnika: Prevoznici ne snižavaju cene avio-karata iako cena goriva pada
Kurir pre 25 minutajoš 41 povezana
CINS otkriva u čijim rukama su poslovi za EXPO: Sestra Ace Rošavog, osuđeni u slučaju Arkan, Pink Panter, Bagzijev sin...
N1 Info pre 3 satajoš 9 povezanih
RHMZ upozorava: Jako nevreme sa grmljavinom očekuje se na teritoriji Srbije posle podne i u utorak
Newsmax Balkans pre 30 minutajoš 50 povezanih