Povezane vesti

Asminov otac brutalno uzvratio Staniji! Objavio Pablovu sliku, pa priznao: Čujem da mi prete... Bukti rat (foto)

Asminov otac brutalno uzvratio Staniji! Objavio Pablovu sliku, pa priznao: Čujem da mi prete... Bukti rat (foto)

Kurir pre 10 sati
Asmin Durdžić, pre nekoliko dana, šokirao je naciju kada je otkrio da više ne voli svoju doskorašnju devojku, Staniju Dobrojević, što je pokrenulo rat između njegovog oca, Mustafe Durdžića i rijaliti zvezde. - Sve što Muki govori – tačno je. I slobodno… »
"Ko mene čačka..." Stanija besna kao ris nakon što je Asminov otac u uključenju uživo izneo šok tvrdnje o njoj: Dobrovoljno…

"Ko mene čačka..." Stanija besna kao ris nakon što je Asminov otac u uključenju uživo izneo šok tvrdnje o njoj: Dobrovoljno…

Kurir pre 14 sati
Otac učesnika " Elite 9" Asmina Durdžića, Mustafa, uključio se u "Elitu", te izneo u javnost sve što mu je na duši, a naročito o Staniji Dobrojević, pa se ona hitno oglasila na svom Instagram profilu. - Stanija je zaista imala jako težak period sa… »
Rat do istrebljenja! Stanija brutalno odgovorila na tvrdnje Asminovog oca da uzima njihove pare, ključa od besa!

Rat do istrebljenja! Stanija brutalno odgovorila na tvrdnje Asminovog oca da uzima njihove pare, ključa od besa!

Alo pre 15 sati
Stanija gori od besa. Otac rijaliti učesnika Asmina Durdžića Alibabe, Mustafa Durdžić, često se javno oglašava povodom sinovljevog učešća u Eliti 9. Sinoć se uključio u program rijalitija i otkrio sve što mu je na srcu, posebno se osvrnuvši na Staniju… »
"Ko mene čačka..." Stanija besna nakon uključenja Asminovog oca u "Elitu 9"! On tvrdi da joj je porodica Durdžić davala novac…

"Ko mene čačka..." Stanija besna nakon uključenja Asminovog oca u "Elitu 9"! On tvrdi da joj je porodica Durdžić davala novac…

Blic pre 15 sati
Mustafa je pohvalio Asminov odnos prema Aneli, majci njegovog deteta, nazivajući ga civilizovanim. Mustafa je izrazio svoje mišljenje o Staniji Dobrojević, spominjući probleme i ulaganja porodice u nju. Otac rijaliti takmičara Asmina Durdžića Alibabe… »
"Stanija ima punomoćje na Asminov račun" U Elitu se uključio njegov otac: Otkrio šta mu na duši, pomenuo Aneli

"Stanija ima punomoćje na Asminov račun" U Elitu se uključio njegov otac: Otkrio šta mu na duši, pomenuo Aneli

Telegraf pre 1 dan
Otac rijaliti takmičara Asmina Durdžića Alibabe, Mustafa, često se oglašava povodom sinovljevog učešća u "Eliti 9". Večeras je on imao uključenje u Elitu 9 pa je otkrio neke nepoznate detalje: - Ja mislim da se Asmin veoma dobro snašao i da se uklopio… »
"Stanija ima ponomoć za njegov račun, može Da podiže sve" Asminov otac ne prestaje da raskrinkava tajne: "Znam koliko smo…

"Stanija ima ponomoć za njegov račun, može Da podiže sve" Asminov otac ne prestaje da raskrinkava tajne: "Znam koliko smo…

Alo pre 1 dan
Asminov otac o kontroli nad računom i uloženim sredstvima. Otac aktuelnog učesnika Asmina Durdžića, Mustafa Durdžić, javio se telefonski u emisiju Elita, gde je komentarisao aktuelna dešavanja u rijalitiju, uključujući sinovo učešće, ali i bivšu snajku… »
Alibabin otac se uključio u "Elitu" Želi da ga svi čuju: "Stanija ima punomoćje za Asminov račun", odmah spomenuo i Aneli…

Alibabin otac se uključio u "Elitu" Želi da ga svi čuju: "Stanija ima punomoćje za Asminov račun", odmah spomenuo i Aneli…

Blic pre 1 dan
Mustafa je izrazio zadovoljstvo Asminovim ophođenjem prema bivšoj partnerki Aneli tokom programa. Stanija je navela da finansijska sredstva od rijalitija pripadaju njoj. Otac rijaliti takmičara Asmina Durdžića Alibabe, Mustafa, često se oglašava povodom… »
"Tražila je hiljade evra, sreća da ih nije dobila" Bukti rat Asminovog oca i Stanije: Otkrio kada je došlo do svađe između njih…

"Tražila je hiljade evra, sreća da ih nije dobila" Bukti rat Asminovog oca i Stanije: Otkrio kada je došlo do svađe između njih…

Blic pre 1 dan
Mustafa je otkrio detalje o paketima iz Kine koji su prouzrokovali razdor između Asmina i Stanije. Istakao je nezadovoljstvo vezano za finansijske zahteve Stanije tokom njihovog odnosa. Mustafa Durdžić, otac aktuelnog rijaliti učesnika Asmina Durdžića… »

Vesti dana »