Povezane vesti

Sejo Kalač posle medijske ilegale ponovo u javnosti: Progovorio o drogiranju, alkoholizmu, krađi i razvodu

Sejo Kalač posle medijske ilegale ponovo u javnosti: Progovorio o drogiranju, alkoholizmu, krađi i razvodu

Nova pre 28 dana
Posle nekoliko godina medijske ilegale, Sejo Kalač pojavio se na jednom gastronomskom događaju u Beogradu, pa za jednu domaću televiziju progovorio o trenutnom životu i medijskoj ilegali. Njegovi najveći hitovi „Ala, ala“, „Da li si me voljela il’ nisi“… »
"Založio kuću kod zelenaša, pijan lomio sve pred sobom" Bivša žena pevača otkrila užasne stvari: Sud mi je naredio da moram da…

"Založio kuću kod zelenaša, pijan lomio sve pred sobom" Bivša žena pevača otkrila užasne stvari: Sud mi je naredio da moram da…

Alo pre 28 dana
Bivša žena Seja Kalača ne štedi reči. Pevač Sejo Kalač poslednjih godina pojavljuje se u medijima zbog skandala, a pre nekoliko meseci našao se u žiži interesovanja zbog razvoda od bivše supruge Radmile Svedružić Komlenac, sa kojom je proveo više od dve… »
"Bio je pijan i van sebe, počeo da lomi sve po kući." Sejo Kalač progovorio o razvodu, a evo šta kaže njegova bivša žena o…

"Bio je pijan i van sebe, počeo da lomi sve po kući." Sejo Kalač progovorio o razvodu, a evo šta kaže njegova bivša žena o…

Blic pre 28 dana
Pevač Sejo Kalač bio je u centru skandala zbog kuće koju je navodno njegova supruga prodala Kao razloge kraha braka, Sejo je naveo razdvojenost i ljubomoru Pevač Sejo Kalač poslednjih godina pojavljuje se u medijima zbog skandala, a pre nekoliko meseci… »
Folker se razveo posle 22 godine braka: Progovorio i o nekretninama, drogi...

Folker se razveo posle 22 godine braka: Progovorio i o nekretninama, drogi...

B92 pre 28 dana
Sejo Kalač se razveo posle 22 godine braka. Svi znaju njegove hitove "Ala, ala", "Da li si me volela il' nisi", "A jesam te, jesam voleo", "Kafanska pevačica". Jedno vreme Sejo Kalač je živeo san o kojem većina pevača samo mašta. Veliki koncerti, milioni… »
Pričali da je ukrao telefon na pumpi, a bivša ga optužila za zlostavljanje: Sejo Kalač progovorio o skandalima

Pričali da je ukrao telefon na pumpi, a bivša ga optužila za zlostavljanje: Sejo Kalač progovorio o skandalima

Mondo pre 28 dana
Pevač Sejo Kalač je bio jedan od najtraženijih pevača zahvaljujući pesmama "Ala, ala", "Da li si me voljela il' nisi", "A jesam te, jesam volio", "Kafanska pjevačica". Harao je domaćom javnom scenom, a onda iznenada rešio da se povuče sa scene. Sad je… »
Pevač se razveo nakon 22 godine braka otkrio zbog čega je došlo do kraha: "Kad nismo zajedno, to se desi..."

Pevač se razveo nakon 22 godine braka otkrio zbog čega je došlo do kraha: "Kad nismo zajedno, to se desi..."

Alo pre 28 dana
Pevač Sejo Kalač je svojim hitovima osvojio region, međutim nakon velikog uspeha se povukao iz javnosti. Sada je progovorio o razvodu nakon 22 godine braka, ali se i dotakao snimka sa benzinske pumpe na kojem navodno krade telefon. U jeku najveće… »
Sejo Kalač se razveo posle 22 godine, a spisak nekretnina će vas šokirati! Kuća u Zagrebu, stan u Beogradu...

Sejo Kalač se razveo posle 22 godine, a spisak nekretnina će vas šokirati! Kuća u Zagrebu, stan u Beogradu...

Telegraf pre 28 dana
Nekada velika zvezda, pevač Sejo Kalač godinama unazad bio je meta korisnik društvenih mreža zbog načina života i izgleda. Harao je domaćom javnom scenom. A onda naglo povlačenje - tišina. On se nedavno ponovo vrstio u fokus javnosti, ali i u Beograd, i… »
Sejo Kalač se razveo nakon 22 godine braka: Otkrio razlog: "Kad partner nije s partnerom, to se desi", progovorio o krađi na…

Sejo Kalač se razveo nakon 22 godine braka: Otkrio razlog: "Kad partner nije s partnerom, to se desi", progovorio o krađi na…

Blic pre 28 dana
Osvrnuo se na saradnju sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom i istakao izazove i kvalitet njihovog odnosa. Razgovarao je o porocima, odbacujući upotrebu droge i potvrđujući povremeno konzumiranje alkohola. Pevač Sejo Kalač je svojim hitovima osvojio… »
"Znam ko mi je namerno napakostio pričom da sam ukrao telefon na pumpi" Ekskluivni intervju Seje Kalača: Progovorio o alkoholu…

"Znam ko mi je namerno napakostio pričom da sam ukrao telefon na pumpi" Ekskluivni intervju Seje Kalača: Progovorio o alkoholu…

Kurir pre 28 dana
Svi znaju njegove hitove "Ala, ala", "Da li si me voljela il' nisi", "A jesam te, jesam volio", "Kafanska pjevačica". Jedno vreme živeo je san o kom većina pevača samo mašta. Veliki koncerti, milioni pregleda, glas koji odjekuje Balkanom. Harao je… »

Vesti dana »