Povezane vesti

"Partizan u ovom trenutku nije najbolja opcija"

"Partizan u ovom trenutku nije najbolja opcija"

B92 pre 29 dana
Slovenački trener Darko Milanič priznao je da nije hteo da prihvati trenersku ponudu Partizana. Posle odlaska Srđana Blagojevića sa klupe crno-belih, potpredsednik Partizan zaudžen za sportska pitanja, Predrag Mijatović imao je kao jednu od opcija i… »
„Partizan trenutno nije najbolja opcija za mene“: Oglasio se slovenački trener koga je hteo Mijatović!

„Partizan trenutno nije najbolja opcija za mene“: Oglasio se slovenački trener koga je hteo Mijatović!

Hot sport pre 29 dana
Bio jedan od kandidata posle odlaska Blagojevića! Pisalo se i pričalo da je Darko Milanič bio jedan od kandidata da preuzme Partizan, a sada je i sam potvrdio da je odbio ponudu Partizana da preuzme trenersku poziciju. Osim toga, otkrio je da je njegova… »
Sada je sve otkriveno! Evo koga je Partizan hteo za trenera, ali...

Sada je sve otkriveno! Evo koga je Partizan hteo za trenera, ali...

Večernje novosti pre 29 dana
NENAD Stojaković je nasledio Srđana Blagojevića na klupi Partizana, a lako je moglo da se desi da to bude neko od internacionalaca. Foto: Tanjug/Jovana Kulašević Naime, nekadašnji fudbaler Partizana, a sada trener Darko Milanič potvrdio je da je odbio… »
Poznati trener odbio Partizan! Bivši igrač crno-belih nije hteo da sedne na klupu: To nije najbolja opcija za mene!

Poznati trener odbio Partizan! Bivši igrač crno-belih nije hteo da sedne na klupu: To nije najbolja opcija za mene!

Kurir pre 29 dana
Nakon smene Srđana Blagojevića se puno nagađalo ko bi mogao da bude novi šef stručnog štaba Partizana, a u jednom trenutku je delovalo da je upravo Darko Milanič prva opcija. On je priznao da je postojalo interesovanje iz Humske i da je stigla ponuda iz… »
„Partizan me želeo za trenera, ali sam odbio jer to nije najbolja opcija za mene“

„Partizan me želeo za trenera, ali sam odbio jer to nije najbolja opcija za mene“

Nova pre 29 dana
Darko Milanič, nekadašnji defanzivac Partizana i iskusni slovenački stručnjak, otkrio je da je bio među kandidatima za novog trenera crno-belih, ali da je odlučio da ponudu kluba iz Humske odbije. „Partizan je želeo da postanem njihov trener. Nisam… »
"Partizan je hteo da budem njihov trener, ali crno-beli nisu najbolja opcija za mene"

"Partizan je hteo da budem njihov trener, ali crno-beli nisu najbolja opcija za mene"

Telegraf pre 29 dana
Darko Milanič potvrdio je da je odbio ponudu Partizana da preuzme trenersku poziciju i otkrio da je njegova profesionalna ambicija nastavak karijere u arapskom svetu, a ne vođenje reprezentacije Slovenije. Ovaj 56-godišnji trener bio je jedan od… »

Vesti dana »