Povezane vesti
"Partizan u ovom trenutku nije najbolja opcija"
B92 pre 29 dana
Slovenački trener Darko Milanič priznao je da nije hteo da prihvati trenersku ponudu Partizana. Posle odlaska Srđana Blagojevića sa klupe crno-belih, potpredsednik Partizan zaudžen za sportska pitanja, Predrag Mijatović imao je kao jednu od opcija i… »
„Partizan trenutno nije najbolja opcija za mene“: Oglasio se slovenački trener koga je hteo Mijatović!
Hot sport pre 29 dana
Bio jedan od kandidata posle odlaska Blagojevića! Pisalo se i pričalo da je Darko Milanič bio jedan od kandidata da preuzme Partizan, a sada je i sam potvrdio da je odbio ponudu Partizana da preuzme trenersku poziciju. Osim toga, otkrio je da je njegova… »
Sada je sve otkriveno! Evo koga je Partizan hteo za trenera, ali...
Večernje novosti pre 29 dana
NENAD Stojaković je nasledio Srđana Blagojevića na klupi Partizana, a lako je moglo da se desi da to bude neko od internacionalaca. Foto: Tanjug/Jovana Kulašević Naime, nekadašnji fudbaler Partizana, a sada trener Darko Milanič potvrdio je da je odbio… »
Poznati trener odbio Partizan! Bivši igrač crno-belih nije hteo da sedne na klupu: To nije najbolja opcija za mene!
Kurir pre 29 dana
Nakon smene Srđana Blagojevića se puno nagađalo ko bi mogao da bude novi šef stručnog štaba Partizana, a u jednom trenutku je delovalo da je upravo Darko Milanič prva opcija. On je priznao da je postojalo interesovanje iz Humske i da je stigla ponuda iz… »
„Partizan me želeo za trenera, ali sam odbio jer to nije najbolja opcija za mene“
Nova pre 29 dana
Darko Milanič, nekadašnji defanzivac Partizana i iskusni slovenački stručnjak, otkrio je da je bio među kandidatima za novog trenera crno-belih, ali da je odlučio da ponudu kluba iz Humske odbije. „Partizan je želeo da postanem njihov trener. Nisam… »
"Partizan je hteo da budem njihov trener, ali crno-beli nisu najbolja opcija za mene"
Telegraf pre 29 dana
Darko Milanič potvrdio je da je odbio ponudu Partizana da preuzme trenersku poziciju i otkrio da je njegova profesionalna ambicija nastavak karijere u arapskom svetu, a ne vođenje reprezentacije Slovenije. Ovaj 56-godišnji trener bio je jedan od… »
Vesti dana »
Petrović (SRCE): „Izmene pravosudnih zakona u suprotnosti sa Ustavom i vladavinom prava“
Serbian News Media pre 2 satajoš 32 povezane
„Histerija” oko dolaska misije Evropskog parlamenta – cilj da se diskredituju zaključci evroposlanika
Mašina pre 4 satijoš 33 povezane
MUP: Krivična prijava protiv osumnjičene da je razbila prozor i staklo na vratima Patrijaršije
Beta pre 1 satjoš 23 povezane
Na Mali Božić mesi se vasilica – simbolizuje dobar početak godine
N1 Info pre 6 satijoš 48 povezanih