Povezane vesti
Zahar već 20 godina u braku sa majkom pobednice Zvezde Granda: Teodora otkrila sve o čuvenom očuhu...
Kurir 15.12.2025
Posle pobede u „Zvezdama Granda“ 2018. godine, Teodora Toković je delovala kao da je pred velikim uzletom - a onda je nestala sa scene. Teodora je u emisiji "Ispovest" otvoreno govorila o razlozima povlačenja, novom muzičkom poglavlju i pesmi „Rođena pod… »
"Zahar je 20 godina u braku s mojom majkom": Lagao da je pevačica punoletna, a prošle godine bio teško bolestan
Mondo 15.12.2025
Posle pobede u Zvezdama Granda 2018. godine, Teodora Toković je nakon par snimljenih pesama, rešila da "nestane" sa scene. Sada je u jednoj emisiji govorila o razlozima povlačenja, sukobu sa suprugom, ali i tajni koju je krila tokom takmičenja u Zvezdama… »
Zahar je već 20 godina u braku sa majkom pobednice Zvezda Granda! "Nisam imala potrebu da ga spominjem..."
Telegraf 15.12.2025
Posle pobede u "Zvezdama Granda" 2018. godine delovalo je da je pred Teodorom Toković velika karijera, ali se ubrzo povukla iz javnosti i gotovo nestala sa estradne scene. Danas, nekoliko godina kasnije, pevačica se vraća sa novim pesmama i u emisiji… »
Zahar je 20 godina u braku sa majkom pobednice zvezde Granda: "Molila sam ljude da ne govore nikome da mi je očuh", pevačica…
Blic 15.12.2025
Teodora Toković se povukla iz javnosti posle pobede u 'Zvezdama Granda' 2018. godine. Ona planira povratak na muzičku scenu uz podršku porodice, uključujući očuha Milutina Popovića Zahara. Posle pobede u „Zvezdama Granda“ 2018. godine, Teodora Toković se… »
Vesti dana »
Protest ispred bolnice u Čačku zbog smrti devojčice, direktor razgovarao sa majkom; Tužilaštvo: Naložena odbukcija tela
RTV pre 2 satajoš 69 povezanih
Počela da stižu rešenja za upis u katastar, prva je kuća u Barajevu! Vučić najavio: Najmanje dva miliona ljudi će biti svoji na svome
Dnevnik pre 2 satajoš 35 povezanih
DEMOLIRAN automobil u Kopaoničkoj ulici: Vlasnik tvrdi zbog podrške studentima (FOTO)
InfoKG pre 2 satajoš 11 povezanih
Uhapšeni rukovodioci Doma za stare u Leskovcu: Direktorka trošila novac sa kolegom na putovanja i poklone
Mondo pre 4 satijoš 21 povezana