Povezane vesti
Zahar već 20 godina u braku sa majkom pobednice Zvezde Granda: Teodora otkrila sve o čuvenom očuhu...
Kurir 15.12.2025
Posle pobede u „Zvezdama Granda“ 2018. godine, Teodora Toković je delovala kao da je pred velikim uzletom - a onda je nestala sa scene. Teodora je u emisiji "Ispovest" otvoreno govorila o razlozima povlačenja, novom muzičkom poglavlju i pesmi „Rođena pod… »
"Zahar je 20 godina u braku s mojom majkom": Lagao da je pevačica punoletna, a prošle godine bio teško bolestan
Mondo 15.12.2025
Posle pobede u Zvezdama Granda 2018. godine, Teodora Toković je nakon par snimljenih pesama, rešila da "nestane" sa scene. Sada je u jednoj emisiji govorila o razlozima povlačenja, sukobu sa suprugom, ali i tajni koju je krila tokom takmičenja u Zvezdama… »
Zahar je već 20 godina u braku sa majkom pobednice Zvezda Granda! "Nisam imala potrebu da ga spominjem..."
Telegraf 15.12.2025
Posle pobede u "Zvezdama Granda" 2018. godine delovalo je da je pred Teodorom Toković velika karijera, ali se ubrzo povukla iz javnosti i gotovo nestala sa estradne scene. Danas, nekoliko godina kasnije, pevačica se vraća sa novim pesmama i u emisiji… »
Zahar je 20 godina u braku sa majkom pobednice zvezde Granda: "Molila sam ljude da ne govore nikome da mi je očuh", pevačica…
Blic 15.12.2025
Teodora Toković se povukla iz javnosti posle pobede u 'Zvezdama Granda' 2018. godine. Ona planira povratak na muzičku scenu uz podršku porodice, uključujući očuha Milutina Popovića Zahara. Posle pobede u „Zvezdama Granda“ 2018. godine, Teodora Toković se… »
Vesti dana »
Saslušan osumnjičeni za ubistvo na Novom Beogradu, Tužilaštvo predložilo pritvor
Insajder pre 57 minutajoš 42 povezane
Severna Makedonija pala za tri mesta na Globalnom indeksu slobode štampe
Serbian News Media pre 2 satajoš 20 povezanih
Studenti u blokadi objavili da su sinoć u Resniku napadnuti učesnici "Zbora Rakovica" i da je jedan od njih ubačen u crni automobil
Insajder pre 57 minutajoš 10 povezanih