Povezane vesti
Zahar već 20 godina u braku sa majkom pobednice Zvezde Granda: Teodora otkrila sve o čuvenom očuhu...
Kurir pre 27 dana
Posle pobede u „Zvezdama Granda“ 2018. godine, Teodora Toković je delovala kao da je pred velikim uzletom - a onda je nestala sa scene. Teodora je u emisiji "Ispovest" otvoreno govorila o razlozima povlačenja, novom muzičkom poglavlju i pesmi „Rođena pod… »
"Zahar je 20 godina u braku s mojom majkom": Lagao da je pevačica punoletna, a prošle godine bio teško bolestan
Mondo pre 27 dana
Posle pobede u Zvezdama Granda 2018. godine, Teodora Toković je nakon par snimljenih pesama, rešila da "nestane" sa scene. Sada je u jednoj emisiji govorila o razlozima povlačenja, sukobu sa suprugom, ali i tajni koju je krila tokom takmičenja u Zvezdama… »
Zahar je već 20 godina u braku sa majkom pobednice Zvezda Granda! "Nisam imala potrebu da ga spominjem..."
Telegraf pre 27 dana
Posle pobede u "Zvezdama Granda" 2018. godine delovalo je da je pred Teodorom Toković velika karijera, ali se ubrzo povukla iz javnosti i gotovo nestala sa estradne scene. Danas, nekoliko godina kasnije, pevačica se vraća sa novim pesmama i u emisiji… »
Zahar je 20 godina u braku sa majkom pobednice zvezde Granda: "Molila sam ljude da ne govore nikome da mi je očuh", pevačica…
Blic pre 27 dana
Teodora Toković se povukla iz javnosti posle pobede u 'Zvezdama Granda' 2018. godine. Ona planira povratak na muzičku scenu uz podršku porodice, uključujući očuha Milutina Popovića Zahara. Posle pobede u „Zvezdama Granda“ 2018. godine, Teodora Toković se… »
Vesti dana »
Postoji deo advokata koji rade na štetu države Ministarka Mesarović o situaciji u Mačvanskom i Kolubarskom okrugu: Nadležni organi treba da se pozabave tom temom
Dnevnik pre 11 minutajoš 31 povezana
Srbija pod snegom: Vanredno u 11 opština, trafostanice u Loznici ponovo pod naponom, upozorenje Puteva Srbije
NIN pre 1 satjoš 41 povezana
Led i poledica u Beogradu: Ekipe čiste kritične ulice - gde je najopasnije i koji kolovozi su najkritičniji
Euronews pre 2 satajoš 57 povezanih
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
Beta pre 4 satijoš 26 povezanih