Povezane vesti

"Linija fronta je svuda oko nas": Upozorenje prve žene u istoriji koja je izabrana za šeficu MI6

"Linija fronta je svuda oko nas": Upozorenje prve žene u istoriji koja je izabrana za šeficu MI6

Telegraf pre 3 sata
Nova čelnica britanske spoljne obaveštajne službe MI6 upozoriće naciju da je "linija fronta svuda" u svom prvom javnom govoru, dok se Ujedinjeno Kraljevstvo suočava sa rastućom pretnjom iz Rusije. Blez Metreveli je ove jeseni stupila na dužnost i postala… »
Šefica britanskog MI6 upozorava na pretnju od Putina, kaže da želi da izveze haos

Šefica britanskog MI6 upozorava na pretnju od Putina, kaže da želi da izveze haos

N1 Info pre 5 sati
Nova šefica britanske spoljne obaveštajne službe MI6 Blez Metreveli (Blaise Metreweli) upozoriće danas na odlučnost ruskog predsednika Vladimira Putina da izvozi haos širom sveta i poručiće da to menja pravila sukoba i stvara nove bezbednosne izazove… »
Šefica britanskog MI6 upozorava: Putin odlučan da izvozi haos širom sveta

Šefica britanskog MI6 upozorava: Putin odlučan da izvozi haos širom sveta

Danas pre 5 sati
Nova šefica britanske spoljne obaveštajne službe MI6 Blez Metreveli upozoriće danas na odlučnost ruskog predsednika Vladimira Putina da izvozi haos širom sveta i poručiće da to menja pravila sukoba i stvara nove bezbednosne izazove. Blez Metreveli… »
Nova šefica MI6 upozorava: Linija fronta je svuda zbog rastuće pretnje od Rusije

Nova šefica MI6 upozorava: Linija fronta je svuda zbog rastuće pretnje od Rusije

Euronews pre 5 sati
Nova šefica britanske obaveštajne službe MI6 Blez Metreveli upozoriće danas Veliku Britaniju da je "linija fronta svuda", a to će poručiti u svom prvom javnom govoru, dok se ta zemlja suočava sa rastućom pretnjom od Rusije, navode danas britanski mediji… »

NIN pre 6 sati
Nova šefica britanske obaveštajne službe MI6 Blejz Metreveli upozoriće danas Veliku Britaniju da je "linija fronta svuda", a to će poručiti u svom prvom javnom govoru, dok se ta zemlja suočava sa rastućom pretnjom od Rusije, navode danas britanski… »
Šta će nova šefica MI6, prva žena na čelu ove špijunske službe, poručiti javnosti?

Šta će nova šefica MI6, prva žena na čelu ove špijunske službe, poručiti javnosti?

RTV pre 7 sati
LONDON - Nova šefica britanske obaveštajne službe MI6 Blez Metreveli upozoriće danas Veliku Britaniju da je "linija fronta svuda", a to će poručiti u svom prvom javnom govoru, dok se ta zemlja suočava sa rastućom pretnjom od Rusije, navode danas… »
Nova šefica MI6 poručila: Linija fronta je svuda

Nova šefica MI6 poručila: Linija fronta je svuda

B92 pre 7 sati
Nova šefica britanske obaveštajne službe MI6 Blez Metreveli upozoriće danas Veliku Britaniju da je "linija fronta svuda", a to će poručiti u svom prvom javnom govoru, dok se ta zemlja suočava sa rastućom pretnjom od Rusije, navode danas britanski mediji… »
Prvi javni govor nove šefice MI6 o bezbednosnim izazovima Britanije

Prvi javni govor nove šefice MI6 o bezbednosnim izazovima Britanije

Politika pre 7 sati
Ranije ove godine pokrenut je onlajn portal sa ciljem da koristi dark veb kako bi privukao potencijalne špijune. Nova šefica britanske obaveštajne službe MI6 Blez Metreveli upozoriće danas Veliku Britaniju da je „linija fronta svuda", a to će poručiti u… »

Vesti dana »