Povezane vesti
"Vaspitačice mi prigovaraju" Majka se požalila na osoblje vrtića, pa nastao haos u komentarima
Alo 15.12.2025
Majku dodatno zbunjuje činjenica da većina roditelja dolazi po decu oko 15 sati. Jedna majka iz Hrvatske izazvala je burnu raspravu na društvenim mrežama nakon što je u popularnoj Fejsbuk grupi "Mamine tajne - anonimne i javne" podelila svoje iskustvo iz… »
Majka se požalila na Fejsbuk grupi pa izazvala opštu raspravu: "Vaspitačice mi prigovaraju jer dođem po dete u 16:20, a rade…
Blic 15.12.2025
Majka je izrazila nezadovoljstvo zbog negativnih reakcija vaspitačica na kasni dolazak po dete. Komentari na mrežama su bili podeljeni između podrške majci i odbrane vaspitačica. Jedna majka iz Hrvatske izazvala je burnu raspravu na društvenim mrežama… »
Vesti dana »
Kandidatkinja za generalnog direktora RTS-a za UNS: Konkurs sproveden mimo zakona
N1 Info pre 15 minutajoš 31 povezana
Direktor bolnice u Čačku u Srbiji podneo ostavku nakon smrti devojčice
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 26 povezanih
Maja (12) se bori za život: Devojčica ranjena u glavu i vrat u masakru kanadskoj školi, majka se obratila potresnom porukom: "Molim vas, molite se za moju bebu"
Blic pre 31 minutajoš 44 povezane
Zbog Dana državnosti u ponedeljak i utorak manje vozila javnog gradskog prevoza u Beogradu
Serbian News Media pre 3 satajoš 22 povezane