Povezane vesti
"Smeta im jer tobože nagovara nešto Makrona" Vučević: Zabrinjavajuća opsesija u regionu Srbijom i Vučićem
Blic pre 5 sati
Miloš Vučević, savetnik predsednika Srbije, rekao je da je crnogorsko rukovodstvo malo požurilo sa obećanjima prema svom narodu Dodao je da mi ne gledamo region toliko koliko region gleda nas. Predsednik SNS i savetnik predsednika Srbije za regionalna… »
Vučević: Najveća pobeda što se Srbija vraća u normalni tok na kraju ove teške godine
Euronews pre 5 sati
Predsednik SNS i savetnik predsednika Republike Miloš Vučević izjavio je danas da je za njega najveća pobeda što se Srbija vraća u normalni tok, na kraju ove izuzetno teške godine. Vučević je, govoreći o nedavnoj poseti predsednika Republike Aleksandra… »
Vučević: Najveća pobeda što se Srbija vraća u normalni tok na kraju ove teške godine
Telegraf pre 5 sati
Predsednik SNS i savetnik predsednika Republike Miloš Vučević izjavio je danas da je za njega najveća pobeda što se Srbija vraća u normalni tok, na kraju ove izuzetno teške godine. Vučević je, govoreći o nedavnoj poseti predsednika Republike Aleksandra… »
Vučević: Zabrinjavajuća opsesija u regionu Srbijom i Vučićem
Telegraf pre 6 sati
Predsednik SNS i savetnik predsednika Srbije za regionalna pitanja Miloš Vučević izjavio je danas da Srbija ne gleda toliko region koliko zemlje regiona gledaju u Srbiju i ukazao da je zabrinjavajuća ta opsesija Srbijom i Aleksandrom Vučićem. “Mi ne… »
Državno rukovodstvo je znalo da vlada kriznom situacijom, ni kap nafte, a niko nije osetio posledice sankcija: Lider SNS…
Dnevnik pre 7 sati
Lider naprednjaka i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević izjavio je gostujući na TS Mediji da je najveća pobeda to što se život u Srbiji, na kraju ove teške godine, vraća u normalni tok. -Najveća pobeda za mene je da se Srbija vraća u… »
Vesti dana »
Optužni predlog za slučaj Generalštab: Ko je Nikola Selaković
BBC News pre 45 minutajoš 55 povezanih
Ministar: Plate prosvetnim radnicima veće za 5,1 odsto od 1. januara 2026.
Beta pre 20 minutajoš 34 povezane
Pojačane kontrole na putevima, policija proverava alkohol i drogu tokom praznika
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 41 povezana
Sutra pre podne mraz i oblačno, posle podne razvedravanje
Serbian News Media pre 3 satajoš 40 povezanih