Povezane vesti
"Muškarci iz zatvora izađu kao muškarčine, on je degenerik" Aneli o bivšem vereniku i emocijama prema Asminu: Kad god ga…
Kurir 15.12.2025
Aneli Ahmić prolazi kroz izuzetno turbulentan period u Eliti, a tim povodom je otvorila dušu i objasnila sva dešavanja i emocije sa Asminom Durdžićem i Lukom Vujovićem. U Šiša baru govorila je o odnosu sa Asminom, ali i čestim svađama sa sada već bivšim… »
"Neka me gazi i ponižava" Aneli Ahmić po svaku cenu želi pomirenje sa Asminom, Luku potpuno otpisala!
Alo 15.12.2025
Priznaje da sa verenikom Lukom Vujovićem nije srećna. Aneli Ahmić prolazi kroz buran ljubavni period, pa malo govori o tome kako bi rado ponovo pokušala sa Asmin Durdžićem, a sa druge strane ima žustre svađe sa Lukom Vujovićem. U Eliti 9 je sada… »
"Bolje da me gazi i ponižava, nego da je lažna ljubav!" Aneli priznala istinu, hoće da se vrati Asminu?
Telegraf 15.12.2025
Aneli Ahmić prolazi kroz buran ljubavni period, pa malo govori o tome kako bi rado ponovo pokušala sa Alibabom, a sa druge strane ima žustre svađe sa Lukom Vujovićem. U Eliti 9 je sada razgovarala sa Darkom Tanasijevićem o tome zašto je nastao haos sa… »
Aneli bi se vratila Asminu, tvrdi da među njima ima emocija: "Bolje da me gazi i ponižava nego da je lažna ljubav", pomenula i…
Blic 15.12.2025
Aneli Ahmić prolazi kroz emotivno izazovan period, suočavajući se sa konfliktima u ljubavnim vezama. Razgovor sa Darkom Tanasijevićem osvetlio je njeno mišljenje o turbulentnom odnosu sa Lukom Vujovićem. Aneli Ahmić prolazi kroz buran ljubavni period, pa… »
Vesti dana »
"Dobar dan za Kinu i Rusiju" Kalas o Trampovim carinama koje prete evropskim zemljama: "Možemo ovo da rešimo unutar NATO"
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
Raul Gonzales: Imamo velike šanse da prođemo grupu,čeka nas težak meč protiv Austrije
Politika pre 1 satjoš 3 povezane
Rasizam, zloupotreba moći i posledice trauma: Ovo je jedna od najpotresnijih serija na Netfliksu snimljena po istinitoj priči
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Izrael se protivi odboru koji je sastavila Amerika: Netanjahu naložio da se pozove Rubio
Kurir pre 18 minutajoš 1 povezana