Povezane vesti

"Važno je da teške srpske teme počnu da se rade na pravi način" Maestralni Nikola Pejaković o "Tvrđavi": Nije to nešto što se…

"Važno je da teške srpske teme počnu da se rade na pravi način" Maestralni Nikola Pejaković o "Tvrđavi": Nije to nešto što se…

Alo pre 25 dana
Serija "Tvrđava" koja prati ljubav Luke i Darije dok se suočavaju sa ratom, moralnim dilemama i raspadom države, osvojila je pažnju široke publike. Poslednju epizodu „Tvrđave", drljive i emotivne priča, smeštene u turbulentne devedesete u Kninu… »
„Marama plava“, pesma iz serije „Tvrđava“ koja je izazvala snažne emotivne reakcije

„Marama plava“, pesma iz serije „Tvrđava“ koja je izazvala snažne emotivne reakcije

RTS pre 26 dana
Reakcije na seriju „Tvrđava“, posle emitovanja poslednje epizode, su odlične, a mnogo je scena koje se prepričavaju. Posebno se izdvojila poslednja scena sa pesmom „Marama plava“. Sa poslednjim epizodama serije Tvrđava zabeleženo je više od sedam i po… »
"Važno je da teške srpske teme počnu da se rade na pravi način", Nikola Pejaković nakon finala "Tvrđave": "Nije to sapun da se…

"Važno je da teške srpske teme počnu da se rade na pravi način", Nikola Pejaković nakon finala "Tvrđave": "Nije to sapun da se…

Kurir pre 26 dana
Poslednju epizodu „Tvrđave", drljive i emotivne priča, smeštene u turbulentne devedesete u Kninu, pogledalo je preko milion gledalaca. Serija koja prati ljubav Luke i Darije dok se suočavaju sa ratom, moralnim dilemama i raspadom države, osvojila je… »
Više od serije: „Tvrđava“ kao lekcija o porodici, istini i vremenima koja ne smemo zaboraviti

Više od serije: „Tvrđava“ kao lekcija o porodici, istini i vremenima koja ne smemo zaboraviti

Telegraf pre 26 dana
Poslednju epizodu „ Tvrđave", drljive i emotivne priča, smeštene u turbulentne devedesete u Kninu, pogledalo je preko milion gledalaca. Serija koja prati ljubav Luke i Darije dok se suočavaju sa ratom, moralnim dilemama i raspadom države, osvojila je… »
"Odveo me život, ostalo je srce..." Poslednja scena u "Tvrđavi" slomila srca gledalaca - junaci serije zapevali "Maramu plavu"…

"Odveo me život, ostalo je srce..." Poslednja scena u "Tvrđavi" slomila srca gledalaca - junaci serije zapevali "Maramu plavu"…

Večernje novosti pre 26 dana
ZAVRŠENA je serija "Tvrđava", koje je izazvala veliku pažnju kod gledalaca. Poslednja scena posebno lomi srca. Junaci "Tvrđave" zapevali su ponovo pesmu "Maramu plava". Foto: Printscreen/RTS Emocije su pucale, Luka, Darija i ostali sećali su se doma, ali… »
Uz kraj „Tvrđave“ više od milion gledalaca, poslednja scena rasplakala mnoge

Uz kraj „Tvrđave“ više od milion gledalaca, poslednja scena rasplakala mnoge

RTS pre 26 dana
Poslednju epizodu serije „Tvrđava“, emitovanu u nedelju uveče na Prvom programu RTS-a, pratilo je više od milion gledalaca u Srbiji. Najgledanija srpska premijerna serija obeležila je sedmice za nama, a kako se bližio kraj, tako je sve više interesovanja… »
Sloba Radanović u suzama zbog poslednje epizode serije "Tvrđava" Pevač slomljen: "Šta je sve ovaj narod prošao..."

Sloba Radanović u suzama zbog poslednje epizode serije "Tvrđava" Pevač slomljen: "Šta je sve ovaj narod prošao..."

Alo pre 26 dana
O teškim i emotivnim scenama se oglasio i Radanović, koji je, kako je naveo, ostao bez reči sa suzama u očima. Završena je serija "Tvrđava", koje je izazvala veliku pažnju kod gledalaca i izazvala bujicu emocija, a sada se oglasio i pevač Sloba… »
Kraj Tvrđave: Koliko je bilo teško čeprkanje po mučnoj istoriji – bez patetike

Kraj Tvrđave: Koliko je bilo teško čeprkanje po mučnoj istoriji – bez patetike

RTS pre 26 dana
Na Prvom programu RTS-a emitovana je poslednja epizoda „Tvrđave". Serija je uspela da privuče ogroman broj gledalaca raznih godišta, zanimanja, uverenja... Dirljiva i emotivna priča, smeštena u turbulentne devedesete u Kninu, prateći ljubav Luke i Darije… »
Sloba Radanović roni suze zbog poslednje epizode serije "Tvrđava", hitno se oglasio: "Razvalili ste me"

Sloba Radanović roni suze zbog poslednje epizode serije "Tvrđava", hitno se oglasio: "Razvalili ste me"

Blic pre 26 dana
Pevač Sloba Radanović je na Instagramu podelio svoje osećaje, ističući potresne scene i odličnu glumu. Jedna od ključnih scena serije je izvođenje pesme 'Marama plava' na kraju, koja je dirnula srca. Sinoć, 14. decembra, se emitovala poslednje epizode… »
Sloba Radanović plakao dok je gledao poslednju epizodu "Tvrđave": "Razvalili ste me, šta je ovaj narod prošao"

Sloba Radanović plakao dok je gledao poslednju epizodu "Tvrđave": "Razvalili ste me, šta je ovaj narod prošao"

Telegraf pre 26 dana
Završena je serija "Tvrđava", koje je izazvala veliku pažnju kod gledalaca i izazvala bujicu emocija, a sada se oglasio i pevač Sloba Radanović. Na Prvom programu RTS-a emitovana je poslednja epizoda, koja je takođe imala brojnih potresnih, emotivnih i… »
Kraj serije koja je uzburkala region: Kako će glumci pamtiti "Tvrđavu"? Kao da sam proživeo neki život u tuđoj koži...

Kraj serije koja je uzburkala region: Kako će glumci pamtiti "Tvrđavu"? Kao da sam proživeo neki život u tuđoj koži...

Blic pre 26 dana
Serija 'Tvrđava' izazvala je veliko interesovanje među publikom u regionu. Glumci su istakli izazove vezane za tematiku i istorijski kontekst serije. Ceo region proteklih nedelja pričao samo o jednom – kako će se serija „Tvrđava“ završiti. Iza nas je… »
"Ovo je više od filmske umetnosti": Kakvi komentari gledalaca na seriju "Tvrđava" koja se završila

"Ovo je više od filmske umetnosti": Kakvi komentari gledalaca na seriju "Tvrđava" koja se završila

Telegraf pre 26 dana
Serija "Tvrđava" se završila, a gledaoci su kroz komentare izrazili svoje mišljenje o njoj. Na Prvom programu RTS-a emitovana je poslednja epizoda, koja je takođe imala brojnih potresnih, emotivnih i bolnih scena. Jedna od takvih je i ona na samom kraju… »

Vesti dana »