Povezane vesti

Šok ispovest našeg pevača: Nastupao za 1.000 dinara, pa dobio 100.000 maraka na svadbi u Ritopeku

Šok ispovest našeg pevača: Nastupao za 1.000 dinara, pa dobio 100.000 maraka na svadbi u Ritopeku

Mondo 15.12.2025
Pevač Era Ojdanić, koji je sinoć organizovao proslavu punoletstva unuku Andriji, i na poklon dao novog "poršea", svojevremeno je otkrio da je znao da nastupa i za 1.000 dinara. Era je otkrio da nikada nije odbijao ponude da nastupi, pa čak i kada je… »
"Pevao sam za 1.000 dinara" Era Ojdanić o cenama nastupa, udario na kolege: Samo neka budu čestiti...

"Pevao sam za 1.000 dinara" Era Ojdanić o cenama nastupa, udario na kolege: Samo neka budu čestiti...

Kurir 15.12.2025
Era Ojdanić preko četri decenije aktivno radi i peva, te je zaradio pravo bogatstvo i svojoj porodici obezbedio sve što je potrebno. Pevač je otkrio da uprkos svemu, nikada nije odbijao ponude pa ni one najmanje plaćene. - Najbitnije je da radiš 60… »
"Pevao sam za 1.000 dinara" Pevač opleo po kolegama koji drže visoke cene na nastupima: "Neka budu čestiti pa će zaraditi"

"Pevao sam za 1.000 dinara" Pevač opleo po kolegama koji drže visoke cene na nastupima: "Neka budu čestiti pa će zaraditi"

Blic 15.12.2025
Tokom karijere nastupao je za različite honorare, od 1000 dinara do 100.000 maraka po večeri. Era smatra da bi trebalo biti umeren u svemu, pa tako i u cenama za nastupe Era Ojdanić već decenijama je na sceni, a svojim radom uspeo je da obezbedi sve što… »

Vesti dana »