Povezane vesti
"Bilo je ili intimni odnosi ili da kasnije otplaćujem" Pevačica otkrila kakve nepristojne ponude je dobijala tokom karijere
Blic pre 4 sati
Jadranka Kalinić otvoreno priča o nepristojnim ponudama koje je dobijala mahom od biznismena Inače, njena životna priča je prepuna bola i doživela je ono što ne bi poželela nikome Pevačica Jadranka Kalinić, koja se javnosti predstavila učešćem u muzičkom… »
"Ili intimni odnosi, ili ugovor pa da otplaćujem", pevačica izgubila majku, oca i dete, doživela sramotne ucene
Telegraf pre 5 sati
"Najteže je u životu sahraniti svoje dete..." Jadranka Kalinić, takmičarka "Nikad nije kasno", ima tešku životnu priču, a otkrila je i da je tokom karijere često dobijala nepristojne ponude. - Nisam uopšte htela da idem tim putem da mi neko pomaže, da me… »
"Tražili su mi intimne odnose ili da se vežem ugovorom i otplaćujem" Pevačica javno otkrila sve detalje, oni nude nepristojne…
Alo pre 6 sati
Ističe da nikada nije poklekla pritisku. Jadranka Kalinić, takmičarka "Nikad nije kasno", otkrila je da je tokom svoje karijere često dobijala nepristojne ponude. - Nisam uopšte htela da idem tim putem da mi neko pomaže, da me neko gura. Bilo je takvih… »
Vesti dana »
Ministar: Plate prosvetnim radnicima veće za 5,1 odsto od 1. januara 2026.
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih
Završena još jedna runda pregovora Zelenskog i Trampovih izaslanika, bez komentara
Beta pre 21 minutajoš 64 povezane
U Prijepolju i Priboju iz saobraćaja isključena četiri vozača zbog alkohola
PP media pre 3 satajoš 43 povezane
Prognoza meteorologa Todorovića do Svetog Nikole: Povratak prolećnih temperatura, evo da li će biti snega
Mondo pre 1 satjoš 40 povezanih