Povezane vesti

"Bilo je ili intimni odnosi ili da kasnije otplaćujem" Pevačica otkrila kakve nepristojne ponude je dobijala tokom karijere

"Bilo je ili intimni odnosi ili da kasnije otplaćujem" Pevačica otkrila kakve nepristojne ponude je dobijala tokom karijere

Blic pre 4 sati
Jadranka Kalinić otvoreno priča o nepristojnim ponudama koje je dobijala mahom od biznismena Inače, njena životna priča je prepuna bola i doživela je ono što ne bi poželela nikome Pevačica Jadranka Kalinić, koja se javnosti predstavila učešćem u muzičkom… »
"Ili intimni odnosi, ili ugovor pa da otplaćujem", pevačica izgubila majku, oca i dete, doživela sramotne ucene

"Ili intimni odnosi, ili ugovor pa da otplaćujem", pevačica izgubila majku, oca i dete, doživela sramotne ucene

Telegraf pre 5 sati
"Najteže je u životu sahraniti svoje dete..." Jadranka Kalinić, takmičarka "Nikad nije kasno", ima tešku životnu priču, a otkrila je i da je tokom karijere često dobijala nepristojne ponude. - Nisam uopšte htela da idem tim putem da mi neko pomaže, da me… »
"Tražili su mi intimne odnose ili da se vežem ugovorom i otplaćujem" Pevačica javno otkrila sve detalje, oni nude nepristojne…

"Tražili su mi intimne odnose ili da se vežem ugovorom i otplaćujem" Pevačica javno otkrila sve detalje, oni nude nepristojne…

Alo pre 6 sati
Ističe da nikada nije poklekla pritisku. Jadranka Kalinić, takmičarka "Nikad nije kasno", otkrila je da je tokom svoje karijere često dobijala nepristojne ponude. - Nisam uopšte htela da idem tim putem da mi neko pomaže, da me neko gura. Bilo je takvih… »

Vesti dana »