Повезане вести
Најбољи кошаркаш Звезде погођен у лице на дербију! Нигеријац све открио: Све сам доживео...
Курир 15.12.2025
Џордан Нвора је био најбољи кошаркаш црвено-белих у утакмици 15. кола Евролиге. Звезда је као гост изгубила од Партизана, а крилни кошаркаш је постигао 20 поена, уз седам скокова и индекс корисности 20. - Било је баш занимљиво… »
Џордан Нвора искрен: „Нисам спавао, гледаш снимке, размишљаш!“
Хот спорт 15.12.2025
Тешко им је пао пораз. Први овосезонски вечити дерби припао је Партизану, који је надиграо Звезду пред својом публиком. Најбољи у редовима пораженог састава био је Џордан Нвора, који је и даље под утисцима. „Било је баш… »
Нвора о утисцима са дербија: "Погодили су ме у лице кад сам излазио"
Б92 15.12.2025
Кошаркаш Црвене звезде Џордан Нвора говорио је о утисцима после његовог првог вечитог дербија против Партизана. Нвора истиче да је за њега дерби било посбно искуство, као и да ће дуго памтити атмосферу са утакмице. "Било је… »
Вести дана »
Нека се спреми и Београд РХМЗ се управо огласио хитним упозорењем: У наредна два сата ови предели Србије биће на удару обилних падавина
Блиц пре 6 сатијош 5 повезаних
Универзитет у Београду: Таблоиди и власт смрт студенткиње претворили у хајку на академску заједницу
Нова пре 4 сатијош 2 повезане
(Видео) Полиција испред возила Бранка Бабића након страшног удеса Снимак са ауто-пута после језиве саобраћајке "краља обрва"
Блиц пре 11 минутајош 1 повезана