Povezane vesti
EU proširila sankcije Belorusiji
Telegraf pre 30 dana
Evropska unija je danas proširila sankcije Belorusiji kako bi se obuhvatili potezi Minska za koje EU smatra da potkopavaju demokratiju, vladavinu prava i bezbednost u zemljama članicama bloka. ''Novi kriterijum će omogućiti da EU uvede restriktivne mere… »
EU još oštrija prema Belorusiji
Danas pre 29 dana
Evropski savet je danas uveo novi kriterijum za sankcije pojedincima, entitetima i telima koji olakšavaju akcije i politiku Belorusije ili učestvuju u njima, a protiv demokratije, vladavine prava, stabilnosti i bezbednosti u EU, saopštio je Savet… »
Analitičari, bivši zapadnoevropski vojnici, policajci…: Evropski savet uveo sankcije za još 12 pojedinaca i dva entiteta zbog…
Danas pre 29 dana
Evropski savet saopštio je da je danas odlučio da uvede restriktivne mere prema dodatnih 12 pojedinaca i dva entiteta „u svetlu nastavljenih ruskih hibridnih aktivnosti, uključujući manipulacije i ometanje stranih informacija, kao i malicioznih sajber… »
Evropska unija proširila sankcije prema Belorusiji: ''Novi kriterijum će omogućiti da EU uvede restriktivne mere"
Euronews pre 29 dana
Evropska unija je danas proširila sankcije Belorusiji kako bi se obuhvatili potezi Minska za koje EU smatra da potkopavaju demokratiju, vladavinu prava i bezbednost u zemljama članicama bloka. ''Novi kriterijum će omogućiti da EU uvede restriktivne mere… »
EU proširila sankcije prema Belorusiji
RTV pre 29 dana
BRISEL - Evropska unija je danas proširila sankcije Belorusiji kako bi se obuhvatili potezi Minska za koje EU smatra da potkopavaju demokratiju, vladavinu prava i bezbednost u zemljama članicama bloka. ''Novi kriterijum će omogućiti da EU uvede… »
EU proširila sankcije prema Belorusiji
Politika pre 29 dana
Do proširenja sankcija je došlo nakon što su poslednjih meseci meteorološki baloni iz Belorusije više puta prelazili u vazdušni prostor Liltvanije. BRISEL - Evropska unija je danas proširila sankcije Belorusiji kako bi se obuhvatili potezi Minska za koje… »
EU proširila sankcije prema Belorusiji: Potezi Minska potkopavaju demokratiju
Večernje novosti pre 29 dana
EVROPSKA unija je danas proširila sankcije Belorusiji kako bi se obuhvatili potezi Minska za koje EU smatra da potkopavaju demokratiju, vladavinu prava i bezbednost u zemljama članicama bloka. Foto AP - Novi kriterijum će omogućiti da EU uvede… »
Vesti dana »
Srećna pravoslavna Nova 2026. godina: “Večernje novosti” čestitaju svima koji slave dolazak novog leta po julijanskom kalendaru
Večernje novosti pre 1 satjoš 6 povezanih
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
RHMZ: U toku noći oprez zbog poledice, tokom dana pretežno suvo i oblačno
RTV pre 1 satjoš 2 povezane
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana