Povezane vesti

Barbara Bobak progovorila o nasilju: To što mi je radio Darko Lazić nije lepo, lečim se malo po malo

Barbara Bobak progovorila o nasilju: To što mi je radio Darko Lazić nije lepo, lečim se malo po malo

Svet & Skandal pre 28 dana
Barbara Bobak po prvi put je iskreno govorila za SCANDAL! i otkrila da ima traume nakon raskida od Darka Lazića. – Ta veza ostavila je na mene neke posledice. Zauvek – započela je Barbara za SCANDAL! i nastavila: – Očekivala sam ono što mi je ponuđeno u… »
„Izvukao je život iz mene, to je jedan narcisoidni poremećaj“: Barbara Bobak kroz suze progovorila o vezi sa Darkom Lazićem…

„Izvukao je život iz mene, to je jedan narcisoidni poremećaj“: Barbara Bobak kroz suze progovorila o vezi sa Darkom Lazićem…

Nova pre 28 dana
Barbara Bobak progovorila je o vezi sa Darkom Lazićem. Pevačica Barbara Bobak nakon gotovo četiri godine ćutanja odlučila je da progovori o emotivno izuzetno teškom periodu svog života i o vezi sa Darkom Lazićem, o kojoj se dugo spekulisalo u javnosti… »
"Maltretirao me je, imam posledice": Barbara Bobak se slomila, nakon 4 godine prvi put progovorila o Darku Laziću

"Maltretirao me je, imam posledice": Barbara Bobak se slomila, nakon 4 godine prvi put progovorila o Darku Laziću

Mondo pre 29 dana
Gotovo četiri godine Barbara Bobak je ćutala o pravim razlozima raskida sa Darkom Lazićem, dok je istovremeno trpela brojne komentare i spekulacije da je u tu vezu ušla isključivo zbog njegove popularnosti. Iako je i sada pokušala da tu temu drži po… »

Vesti dana »