Povezane vesti
Barbara Bobak progovorila o nasilju: To što mi je radio Darko Lazić nije lepo, lečim se malo po malo
Svet & Skandal pre 28 dana
Barbara Bobak po prvi put je iskreno govorila za SCANDAL! i otkrila da ima traume nakon raskida od Darka Lazića. – Ta veza ostavila je na mene neke posledice. Zauvek – započela je Barbara za SCANDAL! i nastavila: – Očekivala sam ono što mi je ponuđeno u… »
„Izvukao je život iz mene, to je jedan narcisoidni poremećaj“: Barbara Bobak kroz suze progovorila o vezi sa Darkom Lazićem…
Nova pre 28 dana
Barbara Bobak progovorila je o vezi sa Darkom Lazićem. Pevačica Barbara Bobak nakon gotovo četiri godine ćutanja odlučila je da progovori o emotivno izuzetno teškom periodu svog života i o vezi sa Darkom Lazićem, o kojoj se dugo spekulisalo u javnosti… »
"Maltretirao me je, imam posledice": Barbara Bobak se slomila, nakon 4 godine prvi put progovorila o Darku Laziću
Mondo pre 29 dana
Gotovo četiri godine Barbara Bobak je ćutala o pravim razlozima raskida sa Darkom Lazićem, dok je istovremeno trpela brojne komentare i spekulacije da je u tu vezu ušla isključivo zbog njegove popularnosti. Iako je i sada pokušala da tu temu drži po… »
Vesti dana »
Sneg, kiša, led = zlo i naopako! Vozačima u Srbiji upućen hitan apel: Od petka stiže pojava koja mnoge nervira
Blic pre 43 minutajoš 19 povezanih
Večeras doček Srpske nove godine Evo šta ima po gradu, od kada uopšte slavimo, šta je Vasilica i koji običaji se danas poštuju
Blic pre 23 minutajoš 14 povezanih
Ključa u bazenu: Srbiji triler protiv Španije, aplauzi himni Hrvatske
BBC News pre 8 minutajoš 17 povezanih
Vučić na Nedelji održivosti u Abu Dabiju: Srbija želi da doprinese ciljevima održivosti
RTV pre 23 minutajoš 12 povezanih