Повезане вести

Експерт за говор тела "прочитао" Салаха - све слути на крај са Ливерпулом

Експерт за говор тела "прочитао" Салаха - све слути на крај са Ливерпулом

Спортске.нет 15.12.2025
Најбољи фудбалер Ливерпула Мохамед Салах одиграо је у суботу последњу утакмицу у дресу актуелног шампиона Енглеске пре одласка на Афрички куп нација, а ишчекивању његове даље судбине на "Енфилду" стручњак за говор тела… »
Стручњак за говор тела проговорио о Салаху: "Не мислим да ћемо га поново видети..."

Стручњак за говор тела проговорио о Салаху: "Не мислим да ћемо га поново видети..."

Телеграф 15.12.2025
Мохамед Салах је у суботу још једном био у центру пажње фудбалске јавности, али овога пута не само због онога што је урадио на терену. Најбољи фудбалер Ливерпула одиграо је, макар за сада, последњу утакмицу у дресу актуелног… »
Ван Дајк открио да ли жели да Салах оде из Ливерпула

Ван Дајк открио да ли жели да Салах оде из Ливерпула

Б92 15.12.2025
Капитен Ливерпула Вирџил ван Дајк рекао је да се нада да ће Мохамед Салах остати у клубу, али и да се никад не зна шта би могло да се деси у будућности. Ливерпул је у суботу савладао Брајтон са 2:0, а Салах се вратио у тим након… »
Ван Дајк: Желим да Салах остане, али не знам шта ће се десити

Ван Дајк: Желим да Салах остане, али не знам шта ће се десити

РТС 15.12.2025
Капитен Ливерпула Вирџил ван Дајк рекао је да се нада да ће Мохамед Салах остати у клубу, али и да се никад не зна шта би могло да се деси у будућности. Ливерпул је у суботу савладао Брајтон са 2:0, а Салах се вратио у тим након… »

Вести дана »