Повезане вести
Експерт за говор тела "прочитао" Салаха - све слути на крај са Ливерпулом
Спортске.нет 15.12.2025
Најбољи фудбалер Ливерпула Мохамед Салах одиграо је у суботу последњу утакмицу у дресу актуелног шампиона Енглеске пре одласка на Афрички куп нација, а ишчекивању његове даље судбине на "Енфилду" стручњак за говор тела… »
Стручњак за говор тела проговорио о Салаху: "Не мислим да ћемо га поново видети..."
Телеграф 15.12.2025
Мохамед Салах је у суботу још једном био у центру пажње фудбалске јавности, али овога пута не само због онога што је урадио на терену. Најбољи фудбалер Ливерпула одиграо је, макар за сада, последњу утакмицу у дресу актуелног… »
Ван Дајк открио да ли жели да Салах оде из Ливерпула
Б92 15.12.2025
Капитен Ливерпула Вирџил ван Дајк рекао је да се нада да ће Мохамед Салах остати у клубу, али и да се никад не зна шта би могло да се деси у будућности. Ливерпул је у суботу савладао Брајтон са 2:0, а Салах се вратио у тим након… »
Ван Дајк: Желим да Салах остане, али не знам шта ће се десити
РТС 15.12.2025
Капитен Ливерпула Вирџил ван Дајк рекао је да се нада да ће Мохамед Салах остати у клубу, али и да се никад не зна шта би могло да се деси у будућности. Ливерпул је у суботу савладао Брајтон са 2:0, а Салах се вратио у тим након… »
Вести дана »
„Замолио бих присутне које желе да чују неко зло, да ме поштедите“: Никад краћа конференција за медије Саше Обрадовића
Данас пре 5 сатијош 3 повезане
Могуће краткотрајне временске непогоде уз кишу, град и јак олујни ветар
РТВ пре 4 сатијош 1 повезана