Povezane vesti

Ekspert za govor tela "pročitao" Salaha - sve sluti na kraj sa Liverpulom

Ekspert za govor tela "pročitao" Salaha - sve sluti na kraj sa Liverpulom

Sportske.net pre 29 dana
Najbolji fudbaler Liverpula Mohamed Salah odigrao je u subotu poslednju utakmicu u dresu aktuelnog šampiona Engleske pre odlaska na Afrički kup nacija, a iščekivanju njegove dalje sudbine na "Enfildu" stručnjak za govor tela Daren Stenton dao je prilično… »
Stručnjak za govor tela progovorio o Salahu: "Ne mislim da ćemo ga ponovo videti..."

Stručnjak za govor tela progovorio o Salahu: "Ne mislim da ćemo ga ponovo videti..."

Telegraf pre 29 dana
Mohamed Salah je u subotu još jednom bio u centru pažnje fudbalske javnosti, ali ovoga puta ne samo zbog onoga što je uradio na terenu. Najbolji fudbaler Liverpula odigrao je, makar za sada, poslednju utakmicu u dresu aktuelnog šampiona Engleske pred… »
Van Dajk otkrio da li želi da Salah ode iz Liverpula

Van Dajk otkrio da li želi da Salah ode iz Liverpula

B92 pre 30 dana
Kapiten Liverpula Virdžil van Dajk rekao je da se nada da će Mohamed Salah ostati u klubu, ali i da se nikad ne zna šta bi moglo da se desi u budućnosti. Liverpul je u subotu savladao Brajton sa 2:0, a Salah se vratio u tim nakon što je propustio duel… »
Van Dajk: Želim da Salah ostane, ali ne znam šta će se desiti

Van Dajk: Želim da Salah ostane, ali ne znam šta će se desiti

RTS pre 30 dana
Kapiten Liverpula Virdžil van Dajk rekao je da se nada da će Mohamed Salah ostati u klubu, ali i da se nikad ne zna šta bi moglo da se desi u budućnosti. Liverpul je u subotu savladao Brajton sa 2:0, a Salah se vratio u tim nakon što je propustio duel… »

Vesti dana »