Повезане вести
"Био сам предмет подсмеха најближих": Боки 13 о односу са породицом и најближима, плашио се његове реакције
Мондо 15.12.2025
Македонски шоумен Боки 13 никада није крио колико је везан за мајку, а сада је открио да је пред оцем имао тајне. Он већ неко време борави у Београду, те је искористио прилику И да посети концерт Мирослава Илића, а друштво му је… »
"Пред мајком нисам имао тајне, плашио сам се очеве реакције" Боки 13 искрено о приватном животу: "Све сам знао и био свестан…
Блиц 15.12.2025
Објаснио је како је слава, новац и популарност довела до разочарања и губитака. Нагласио је да више неће помагати другима након разочарања и прекинутих веза са блиским људима. Бојан Јовановски, познатији као Боки 13… »
"Био сам предмет подсмеха фамилији, пријатељима" Боки 13 никад искреније о приватном животу: Људи су малодушни, мизерни и…
Курир 15.12.2025
Боки 13 проговорио је о свом приватном животу, породици и пријатељима. Македонски шоумен никада није крио колико је везан за мајку, а сада је открио да је пред оцем имао тајне. - Ми смо имали различите погледе. Никад у животу… »
Вести дана »
Због пожара у Делиблатској пешчари евакуација Чардака и Шумарка, ванредна ситуација у делу општине Ковин
Радио 021 пре 1 сатјош 47 повезаних
Петак носи још један врели дан, али и освежење – пљускови и грмљавина после 37 степени
РТС пре 2 сатајош 57 повезаних
Зеленски први пут у Србији откако је председник Украјине и почетка руске инвазије
BBC News пре 1 сатјош 22 повезане
Ватрогасци и посада хеликоптера дочекани у Београду након гашења пожара у Шпанији
Бета пре 5 сатијош 28 повезаних
Дачић: Пожар у Делиблатској пешчари захватио 700 хектара, на терену око 180 ватрогасаца и радника „Војводинашума“
Недељник пре 59 минутајош 19 повезаних