Povezane vesti
"Bio sam predmet podsmeha najbližih": Boki 13 o odnosu sa porodicom i najbližima, plašio se njegove reakcije
Mondo 15.12.2025
Makedonski šoumen Boki 13 nikada nije krio koliko je vezan za majku, a sada je otkrio da je pred ocem imao tajne. On već neko vreme boravi u Beogradu, te je iskoristio priliku I da poseti koncert Miroslava Ilića, a društvo mu je pravila Lepa Lukić… »
"Pred majkom nisam imao tajne, plašio sam se očeve reakcije" Boki 13 iskreno o privatnom životu: "Sve sam znao i bio svestan…
Blic 15.12.2025
Objasnio je kako je slava, novac i popularnost dovela do razočaranja i gubitaka. Naglasio je da više neće pomagati drugima nakon razočaranja i prekinutih veza sa bliskim ljudima. Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, progovorio je o privatnom životu… »
"Bio sam predmet podsmeha familiji, prijateljima" Boki 13 nikad iskrenije o privatnom životu: Ljudi su malodušni, mizerni i…
Kurir 15.12.2025
Boki 13 progovorio je o svom privatnom životu, porodici i prijateljima. Makedonski šoumen nikada nije krio koliko je vezan za majku, a sada je otkrio da je pred ocem imao tajne. - Mi smo imali različite poglede. Nikad u životu pred majkom nisam imao ni… »
Vesti dana »
Đilas na godišnjicu ubistva Olivera Ivanovića: Pravda mora biti zadovoljena
Danas pre 6 satijoš 25 povezanih
Građani, profesori i studenti odali počast nastradalima na novosadskoj Železničkoj stanici i potom zalepili umrlice na zgradi Rektorata
Insajder pre 3 satajoš 55 povezanih
Lančani sudar na Auto-putu "Miloš Veliki", muškarac podlegao povredama
RTS pre 2 satajoš 64 povezane
Vučić o ubistvu Olivera Ivanovića: „Priština radila sve na tome da optuži Beograd, nisu uspeli“
Serbian News Media pre 53 minutajoš 32 povezane