Повезане вести

"Био сам предмет подсмеха најближих": Боки 13 о односу са породицом и најближима, плашио се његове реакције

"Био сам предмет подсмеха најближих": Боки 13 о односу са породицом и најближима, плашио се његове реакције

Мондо 15.12.2025
Македонски шоумен Боки 13 никада није крио колико је везан за мајку, а сада је открио да је пред оцем имао тајне. Он већ неко време борави у Београду, те је искористио прилику И да посети концерт Мирослава Илића, а друштво му је… »
"Пред мајком нисам имао тајне, плашио сам се очеве реакције" Боки 13 искрено о приватном животу: "Све сам знао и био свестан…

"Пред мајком нисам имао тајне, плашио сам се очеве реакције" Боки 13 искрено о приватном животу: "Све сам знао и био свестан…

Блиц 15.12.2025
Објаснио је како је слава, новац и популарност довела до разочарања и губитака. Нагласио је да више неће помагати другима након разочарања и прекинутих веза са блиским људима. Бојан Јовановски, познатији као Боки 13… »
"Био сам предмет подсмеха фамилији, пријатељима" Боки 13 никад искреније о приватном животу: Људи су малодушни, мизерни и…

"Био сам предмет подсмеха фамилији, пријатељима" Боки 13 никад искреније о приватном животу: Људи су малодушни, мизерни и…

Курир 15.12.2025
Боки 13 проговорио је о свом приватном животу, породици и пријатељима. Македонски шоумен никада није крио колико је везан за мајку, а сада је открио да је пред оцем имао тајне. - Ми смо имали различите погледе. Никад у животу… »

Вести дана »