Povezane vesti

Izabran novi Upravni odbor Inicijative "Digitalna Srbija"

Izabran novi Upravni odbor Inicijative "Digitalna Srbija"

Blic pre 27 dana
Inicijativa "Digitalna Srbija" izabrala je novi Upravni odbor koji okuplja predstavnike vodećih kompanija iz finansijskog i konsultantskog sektora, IT-ja, tehnologije, prava i medija, a predsednik UO biće suosnivač i direktor kompanije Vega IT Saša… »
Inicijativa Digitalna Srbija izabrala novi Upravni odbor

Inicijativa Digitalna Srbija izabrala novi Upravni odbor

Danas pre 26 dana
Inicijativa „Digitalna Srbija“ saopštila je danas da je izabrala novi Upravni odbor koji okuplja predstavnike vodećih kompanija iz različitih sektora, od finansija, IT, tehnologije, prava, konsultantskog sektora i medija. Upravni odbor čine suosnivač i… »
Izabran novi Upravni odbor Inicijative „Digitalna Srbija“ – sledeći nivo razvoja digitalnog ekosistema

Izabran novi Upravni odbor Inicijative „Digitalna Srbija“ – sledeći nivo razvoja digitalnog ekosistema

BizLife pre 26 dana
Inicijativa „Digitalna Srbija“ izabrala je novi Upravni odbor koji okuplja predstavnike vodećih kompanija iz različitih sektora, od finansija, IT-ja, tehnologije, prava, konsultantskog sektora i medija. Upravni odbor nastaviće rad na sprovođenju… »
Izabran novi Upravni odbor Inicijative "Digitalna Srbija" - sledeći nivo razvoja digitalnog ekosistema

Izabran novi Upravni odbor Inicijative "Digitalna Srbija" - sledeći nivo razvoja digitalnog ekosistema

Euronews pre 26 dana
Inicijativa "Digitalna Srbija" izabrala je novi Upravni odbor koji okuplja predstavnike vodećih kompanija iz različitih sektora, od finansija, IT-ja, tehnologije, prava, konsultantskog sektora i medija. Upravni odbor nastaviće rad na sprovođenju… »

Nedeljnik pre 26 dana
Inicijativa „Digitalna Srbija“ izabrala je novi Upravni odbor koji okuplja predstavnike vodećih kompanija iz različitih sektora, od finansija, IT-ja, tehnologije, prava, konsultantskog sektora i medija. Upravni odbor nastaviće rad na sprovođenju… »
Izabran novi Upravni odbor Inicijative „Digitalna Srbija“: Sledeći nivo razvoja digitalnog ekosistema

Izabran novi Upravni odbor Inicijative „Digitalna Srbija“: Sledeći nivo razvoja digitalnog ekosistema

NIN pre 26 dana
Izabran novi Upravni odbor Inicijative „Digitalna Srbija“ - sledeći nivo razvoja digitalnog ekosistema

Izabran novi Upravni odbor Inicijative „Digitalna Srbija“ - sledeći nivo razvoja digitalnog ekosistema

Telegraf pre 26 dana
Izabran novi upravni odbor "Digitalne Srbije"

Izabran novi upravni odbor "Digitalne Srbije"

RTV pre 26 dana
BEOGRAD - Inicijativa "Digitalna Srbija" izabrala je novi Upravni odbor koji okuplja predstavnike vodećih kompanija iz finansijskog i konsultantskog sektora, IT-ja, tehnologije, prava i medija, a predsednik UO biće suosnivač i direktor kompanije Vega IT… »
Novi UO Inicijative Digitalna Srbija predvodi Saša Popović iz Vega IT

Novi UO Inicijative Digitalna Srbija predvodi Saša Popović iz Vega IT

Biznis.rs pre 26 dana
članovi lideri iz IT-ja, finansija, tehnologije, prava, medija i konsultantskog sektora. Inicijativa Digitalna Srbija izabrala je novi Upravni odbor na čijem čelu će biti suosnivač i direktor kompanije Vega IT Saša Popović. Novi Upravni odbor okuplja… »

Vesti dana »