Povezane vesti
U ovom delu Srbije vanredna situacija još uvek na snazi: Evo kada bi moglo doći do promene
Dnevnik 15.12.2025
Na danas održanoj 40. sednici Gradskog štaba za vanredne situacije, koja je imala četiri tačke dnevnog reda, razmatran je i predlog za ukidanje vanredne situacije na delu teritorije grada Čačka, tačnije u mesnoj zajednici Bresnica. Kako je istaknuto… »
U ovom mestu na snazi vanredna situacija: Meštani Čačka željno čekaju priključak za novoizgradjenju vodovodnu mrežu
RINA 15.12.2025
U ovom mestu na snazi vanredna situacija: Meštani Čačka željno čekaju priključak za novoizgradjenju vodovodnu mrežu ČAČAK – Na danas održanoj 40. sednici Gradskog štaba za vanredne situacije, koja je imala četiri tačke dnevnog reda, razmatran je i… »
Vanredna situacija još uvek na snazi kod ovog srpskog grada! Evo šta narednih meseci čeka meštane
Telegraf 15.12.2025
Na danas održanoj 40. sednici Gradskog štaba za vanredne situacije, koja je imala četiri tačke dnevnog reda, razmatran je i predlog za ukidanje vanredne situacije na delu teritorije grada Čačka, tačnije u mesnoj zajednici Bresnica. Kako je istaknuto… »
Milić: U martu ukidanje vanredne situacije u Bresnici
Glas Zapadne Srbije 15.12.2025
Prva tačka odnosila se na donošenje predloga za ukidanje vanredne situacije na delu teritorije grada Čačka, tačnije za teritoriju Mesne zajednice Bresnica. „Mi smo uveli vanrednu situaciju kako bismo omogućili JKP `Moravcu` da priključi zainteresovane na… »
Vesti dana »
Rektor Đokić: Spreman sam da prihvatim politički angažman, ukoliko to od mene traže studenti i građani
Morava info pre 1 satjoš 66 povezanih
Evropske demokrate solidarne sa rektorom Đokićem, pozvale vlast da prestane s pritiscima
Serbian News Media pre 9 satijoš 36 povezanih
Cene nafte pale zbog nade u brzu deeskalaciju situacije na Bliskom istoku
Euronews pre 2 satajoš 25 povezanih
Toti o Italiji nekad i sad: "Mi smo bili ratnici bez društvenih mreža, a ovi danas..."
B92 pre 17 minutajoš 44 povezane