Povezane vesti
Američki biznis izgubio čak 100 milijardi dolara
Vesti online 15.12.2025
Sankcije koje su uvedene Rusiji nanele su direktan gubitak američkom biznisu u vrednosti od oko 100 milijardi dolara, rekao je u intervjuu za televiziju RTVI predsednik Američke privredne komore u Rusiji (AmCham) Robert Ejdži. „Procenili smo da je… »
Ejdži: Američka preduzeća su izgubila 100 milijardi dolara zbog sankcija Rusiji
Politika 15.12.2025
On je procenio da bi ukupna šteta mogla dostići čak 300 milijardi dolara. Direktan uticaj zapadnih sankcija na američka preduzeća iznosio je približno 100 milijardi dolara, rekao je Robert Ejdži, šef Američke privredne komore (AmCham) u Rusiji, u… »
Cena sankcija: Američki biznis izgubio čak 100 milijardi dolara
Sputnik 15.12.2025
Sankcije koje su uvedene Rusiji nanele su direktan gubitak američkom biznisu u vrednosti od oko 100 milijardi dolara, rekao je u intervjuu za televiziju RTVI predsednik Američke privredne komore u Rusiji (AmCham) Robert Ejdži. On je naglasio da su… »
Vesti dana »
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 2 satajoš 20 povezanih
Promenljiv letnji dan, na snazi upozorenje na grmljavinske nepogode
Šabačke novosti pre 29 minutajoš 15 povezanih
Iran gađao tanker u Ormuskom moreuzu, SAD gađale iranske vojne mete
N1 Info pre 14 minutajoš 13 povezanih
"Ovo mi je najveća životna pobeda" Prvi intervju Stanije Dobrojević nakon trijumfa u Eliti 9: Progovorila o incidentu s Urošem, Asminovim roditeljima i novcu od nagrade (video)
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 39 minutajoš 13 povezanih