Povezane vesti
"Zamolila sam prijatelja da me zaposli u radnji" Pevačica nije mogla da radi, pa našla drugi posao: "Svaki dinar je veliki kao…
Blic pre 28 dana
Pevačica je pokazala posvećenost svom unuku Luki, pomažući mu u suočavanju s autizmom. Ona je otvoreno govorila o svojim životnim izborima, uključujući odnose sa muškarcima. Poznata pevačica Maja Odžaklijevska (71) sama je odgajala ćerke Teu i Andreu… »
"Zamolila sam prijatelja da me zaposli u radnji" Pevačica bila prinuđena da se kao samohrana majka bori za opstanak: Nemamo…
Kurir pre 28 dana
Poznata pevačica Maja Odžaklijevska (71) sama je odgajala ćerke Teu i Andreu. Za Teinog oca nije bila udata, a od Andreinog se brzo rastala. Ona je prošla mnoge teške momente kao samohrani roditelj, a o mučnom periodu tokom devedesetih godina samo je… »
Odbijala da "tezgari", pa posao našla kod vulkanizera! Pevačica sama podizala ćerke: "Ni za mleko nismo imale"
Telegraf pre 28 dana
Čuvena pevačica Maja Odžaklijevska (71) sama je odgajala ćerke Teu i Andreu, budući da se za Teinog oca nije udala, a da se od Andreinog brzo rastala. Ona je prošla mnoge teške momente, a o mučnom periodu tokom devedesetih godina samo je jednom pričala… »
Vesti dana »
Gradonačelnica Loznice: Ukinuta vanredna situacija, pripravnost zbog mogućih poplava
Beta pre 2 satajoš 47 povezanih
Večeras protest u Čačku zbog koncerta na trgu povodom dočeka Nove godine po Julijanskom kalendaru
Serbian News Media pre 1 satjoš 43 povezane
Bojana Selaković: Aktuelnim vlastima u Beogradu nikada nije bio cilj članstvo Srbije u EU
Danas pre 2 satajoš 27 povezanih
Srpska trobojka zasijala u Abu Dabiju: UAE čestitali pravoslavnu Novu godinu, oglasio se Vučić
Euronews pre 45 minutajoš 33 povezane
Protesti u Iranu: Najmanje 2.000 mrtvih, Tramp poručio demonstrantima da 'pomoć stiže'
BBC News pre 30 minutajoš 26 povezanih