Povezane vesti
Najavljena smena doktora Vladimira Zdravkovića na Klinici za kardiologiju UKC Kragujevac
Ritam grada Kg 15.12.2025
– Praktično ovo doživljavam kao nastavak predstave, drugi čin, koji se događa posle spuštanja zavese prvog čina na Fakultetu medicinskih nauka. Radi se o kontinuiranom pritisku na mene koji postoji još od mog prvog govora na studentskom protestu ispred… »
Najavljena smena doktora Vladimira Zdravkovića na Klinici za kardiologiju UKC Kragujevac
Glas Šumadije 15.12.2025
Praktično ovo doživljavam kao nastavak predstave, drugi čin, koji se događa posle spuštanja zavese prvog čina na Fakultetu medicinskih nauka. Radi se o kontinuiranom pritisku na mene koji postoji još od mog prvog govora na studentskom protestu ispred… »
Finalni udar na sve neistomišljenike i „nepodobne”: Smena doktora Vladimira Zdravkovića na Klinici za kardiologiju u UKC…
Danas 15.12.2025
Praktično ovo doživljavam kao nastavak predstave, drugi čin, koji se događa posle spuštanja zavese prvog čina na Fakultetu medicinskih nauka. Radi se o kontinuiranom pritisku na mene koji postoji još od mog prvog govora na studentskom protestu ispred… »
Vesti dana »
uživo Pucnjava kod konzulata u Istanbulu, Trampov ultimatum Iranu pred istekom, Teheran preti odmazdom
NIN pre 34 minutajoš 29 povezanih
BLOG UŽIVO Izraelske snage dale hitno upozorenje Irancima, iz te zemlje kažu - SAD "ponižen" u Zapadnoj Aziji
Insajder pre 1 satjoš 34 povezane
Za Vaskrs promenljivo i hladnije vreme, mogući kiša, susnežica i sneg u višim predelima
Pravo u centar pre 2 satajoš 24 povezane
Pucnjava kod izraelskog konzulata u Istanbulu: Ubijena dvojica napadača, treći uhapšen
NIN pre 4 minutajoš 18 povezanih