Povezane vesti
Najavljena smena doktora Vladimira Zdravkovića na Klinici za kardiologiju UKC Kragujevac
Ritam grada Kg pre 28 dana
– Praktično ovo doživljavam kao nastavak predstave, drugi čin, koji se događa posle spuštanja zavese prvog čina na Fakultetu medicinskih nauka. Radi se o kontinuiranom pritisku na mene koji postoji još od mog prvog govora na studentskom protestu ispred… »
Najavljena smena doktora Vladimira Zdravkovića na Klinici za kardiologiju UKC Kragujevac
Glas Šumadije pre 28 dana
Praktično ovo doživljavam kao nastavak predstave, drugi čin, koji se događa posle spuštanja zavese prvog čina na Fakultetu medicinskih nauka. Radi se o kontinuiranom pritisku na mene koji postoji još od mog prvog govora na studentskom protestu ispred… »
Finalni udar na sve neistomišljenike i „nepodobne”: Smena doktora Vladimira Zdravkovića na Klinici za kardiologiju u UKC…
Danas pre 28 dana
Praktično ovo doživljavam kao nastavak predstave, drugi čin, koji se događa posle spuštanja zavese prvog čina na Fakultetu medicinskih nauka. Radi se o kontinuiranom pritisku na mene koji postoji još od mog prvog govora na studentskom protestu ispred… »
Vesti dana »
Gradonačelnica Loznice: Ukinuta vanredna situacija, pripravnost zbog mogućih poplava
Beta pre 30 minutajoš 43 povezane
U Čačku večeras protest ispred prostorija SNS: Dođite da kažemo šta mislimo o koncertu Ane Bekute za 40.000 evra
Nova pre 2 satajoš 41 povezana
Vučić izjavio da se neće sastati sa delegacijom Evropskog parlamenta u Beogradu
Slobodna Evropa pre 10 minutajoš 27 povezanih
Optimizam ne napušta Kamerona Pejna: „I dalje je isti cilj – finale Evrolige“
Danas pre 15 minutajoš 30 povezanih