Povezane vesti
Najavljena smena doktora Vladimira Zdravkovića na Klinici za kardiologiju UKC Kragujevac
Ritam grada Kg 15.12.2025
– Praktično ovo doživljavam kao nastavak predstave, drugi čin, koji se događa posle spuštanja zavese prvog čina na Fakultetu medicinskih nauka. Radi se o kontinuiranom pritisku na mene koji postoji još od mog prvog govora na studentskom protestu ispred… »
Najavljena smena doktora Vladimira Zdravkovića na Klinici za kardiologiju UKC Kragujevac
Glas Šumadije 15.12.2025
Praktično ovo doživljavam kao nastavak predstave, drugi čin, koji se događa posle spuštanja zavese prvog čina na Fakultetu medicinskih nauka. Radi se o kontinuiranom pritisku na mene koji postoji još od mog prvog govora na studentskom protestu ispred… »
Finalni udar na sve neistomišljenike i „nepodobne”: Smena doktora Vladimira Zdravkovića na Klinici za kardiologiju u UKC…
Danas 15.12.2025
Praktično ovo doživljavam kao nastavak predstave, drugi čin, koji se događa posle spuštanja zavese prvog čina na Fakultetu medicinskih nauka. Radi se o kontinuiranom pritisku na mene koji postoji još od mog prvog govora na studentskom protestu ispred… »
Vesti dana »
Francuski ministar tvrdi da je Putin spreman da koristi biološko oružje protiv svog naroda
Beta pre 3 satajoš 31 povezana
Poljoprivrednici iz Vitanovca blokadu izmestili na magistralni put u Mrčajevcima
RTS pre 1 satjoš 24 povezane
Prvi zimski olimpijski šampion u istoriji Južne Amerike: Samba na stazi u Italiji
BBC News pre 3 satajoš 27 povezanih
Fon der Lajen: EU treba da oživi pakt o uzajamnoj odbrani
Serbian News Media pre 4 satijoš 22 povezane