Povezane vesti
Najavljena smena doktora Vladimira Zdravkovića na Klinici za kardiologiju UKC Kragujevac
Ritam grada Kg 15.12.2025
– Praktično ovo doživljavam kao nastavak predstave, drugi čin, koji se događa posle spuštanja zavese prvog čina na Fakultetu medicinskih nauka. Radi se o kontinuiranom pritisku na mene koji postoji još od mog prvog govora na studentskom protestu ispred… »
Najavljena smena doktora Vladimira Zdravkovića na Klinici za kardiologiju UKC Kragujevac
Glas Šumadije 15.12.2025
Praktično ovo doživljavam kao nastavak predstave, drugi čin, koji se događa posle spuštanja zavese prvog čina na Fakultetu medicinskih nauka. Radi se o kontinuiranom pritisku na mene koji postoji još od mog prvog govora na studentskom protestu ispred… »
Finalni udar na sve neistomišljenike i „nepodobne”: Smena doktora Vladimira Zdravkovića na Klinici za kardiologiju u UKC…
Danas 15.12.2025
Praktično ovo doživljavam kao nastavak predstave, drugi čin, koji se događa posle spuštanja zavese prvog čina na Fakultetu medicinskih nauka. Radi se o kontinuiranom pritisku na mene koji postoji još od mog prvog govora na studentskom protestu ispred… »
Vesti dana »
Skupštinski odbor usvojio izveštaje o radu MUP-a i stanju bezbednosti u Srbiji
Danas pre 3 satajoš 36 povezanih
Alpac Capital kupuje medije ANN: Zabrinutost zbog "neutralnog novinarstva", urednički tim N1 poručuje da neće dozvoliti promenu uređivačke politike
N1 Info pre 19 minutajoš 31 povezana
Helikopter se srušio – ili možda nije?! Vasiljević odgovorio šta se desilo sa policijskom „gazelom” 26. maja
Dnevnik pre 3 satajoš 43 povezane
U Novom Sadu u prva četiri meseca 60.627 turista, rast 14,9% u odnosu na isti period 2025.
RTV pre 2 satajoš 34 povezane