Повезане вести

Словачки премијер Фицо: Позван сам на састанак са Трампом у САД

Еуроневс 15.12.2025
Амерички председник Доналд Трамп позвао је словачког премијера Роберта Фица да посети Сједињење Америчке Државе средином 2026. године како би потписали споразум о сарадњи две земље у области нуклеарне енергије и додао да је… »
Фицо добио позив од Трампа

Фицо добио позив од Трампа

Политика 15.12.2025
Словачки премијер је прецизирао да ће временски оквир посете бити обележавање 250. годишњице независности САД. Амерички председник Доналд Трамп позвао је словачког премијера Роберта Фица да посети Сједињене Америчке Државе… »
Фицо: Позван сам на састанак са Трампом у САД

Фицо: Позван сам на састанак са Трампом у САД

Б92 15.12.2025
Амерички председник Доналд Трамп позвао је словачког премијера Роберта Фица да посети Сједињење Америчке Државе средином 2026. године како би потписали споразум о сарадњи две земље у области нуклеарне енергије, саопштио је… »
"Позван сам на састанак са Трампом у САД": Фицо о потписивању споразума о сарадњи две земље

"Позван сам на састанак са Трампом у САД": Фицо о потписивању споразума о сарадњи две земље

Вечерње новости 15.12.2025
Амерички председник Доналд Трамп позвао је словачког премијера Роберта Фица да посети Сједињење Америчке Државе средином 2026. године како би потписали споразум о сарадњи две земље у области нуклеарне енергије и додао да је… »

РТВ 15.12.2025
БРАТИСЛАВА - Амерички председник Доналд Трамп позвао је словачког премијера Роберта Фица да посети Сједињење Америчке Државе средином 2026. године како би потписали споразум о сарадњи две земље у области нуклеарне енергије и… »

Вести дана »