Povezane vesti
Novinar ESPN-a odlepio zbog derbija Partizana i Zvezde: "Jedan od tri najveća meča na kojima sam ikad bio"
Telegraf 15.12.2025
Novinar ESPN-a, Brajan Vindhorst, koji je prisustvovao poslednjem Beogradskom derbiju između Partizana i Crvene zvezde u Evroligi, svrstao je ovu utakmicu među tri najbolje košarkaške utakmice koje je ikada video, odmah iza sedme utakmice NBA finala… »
"Jedan od najboljih događaja ikada" - kako je poznati američki novinar doživeo "večiti derbi"
RTS 15.12.2025
Poznati novinar američkog I-Es-Pi-En-a Brajan Vindhorst, koji je nedavno u "Beogradskoj areni" uživo gledao duel Partizana i Crvene zvezde, rekao je u jednom podkastu da je "večiti derbi" jedan od najboljih košarkaških događaja kojima je u životu… »
Poznati novinar ESPN-a raspamećen derbijem: „Među tri najbolje utakmice kojima sam prisustvovao“
Nova 15.12.2025
Poznati novinar ESPN-a Brajan Vindhorst boravio je u Beogradu, gde je uživo ispratio večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde u 15. kolu Evrolige (79:76). Imao je šta i da vidi. Crno-beli su posle velikog preokreta slavili sa 79:76, a atmosfera u… »
„Derbi je među tri najbolje utakmice kojima sam svedočio“
Sport klub 15.12.2025
Brajan Vindhorst, poznati novinar ESPN, bio je u Beogradu, gde je gledao duel između Partizana i Crvene zvezde u okviru 15. kola Evrolige. Crno-beli su slavili posle velikog preokreta 79:76, a Vindhorst je podelio svoje utiske sa večitog derbija… »
Vesti dana »
Španija i Zelenortska Ostrva u nokaut fazi, ispao bivši prvak sveta
Danas pre 20 minutajoš 12 povezanih
Selektor Norveške šokirao svet! Objasnio je nakon debakla od Francuske zašto je to uradio!
Kurir pre 14 minutajoš 13 povezanih
SAD izvele napad na iranske ciljeve kao odgovor na napad na teretni brod
Danas pre 6 satijoš 1 povezana