Povezane vesti

Gala slavlje Aleksandre Bursać i Stevana Sekulića nakon rođenja ćerke: Ponosni tata ceo iscepan: Hteo sam da bude muško...

Gala slavlje Aleksandre Bursać i Stevana Sekulića nakon rođenja ćerke: Ponosni tata ceo iscepan: Hteo sam da bude muško...

Kurir 15.12.2025
Pevačica Aleksandra Bursać pre pet dana se porodila i postala mama preslatke devojčice, a kako je juče izašla iz porodilišta, novopečeni roditelji su večeras organizovali veliku proslavu u srpskoj prestonici. Njenom mužu, pevaču Stevanu Sekuliću, su… »
Ova lepotica je rođena sestra Aleksandre Bursać: Tetka na slavlju pravi feštu, sa vrata pocepala zetu majicu

Ova lepotica je rođena sestra Aleksandre Bursać: Tetka na slavlju pravi feštu, sa vrata pocepala zetu majicu

Telegraf 15.12.2025
Aleksandra Bursać ostvarila se u najlepšoj životnoj ulozi. Pre pet dana na svet je donela ćerkicu Kasiju, koja je postala centar njenog sveta. Pevačica je juče napustila porodilište zajedno sa ćerkom, a suprug Stevan Sekulić došao je po njih. Večeras je… »
"Hteo sam dečaka, ali..." Muž Aleksandre Bursać otvorio dušu, otkrio da li je upoznao dečka Milice Todorović

"Hteo sam dečaka, ali..." Muž Aleksandre Bursać otvorio dušu, otkrio da li je upoznao dečka Milice Todorović

Telegraf 15.12.2025
Pevačica Aleksandra Bursać porodila se pre pet dana, a večeras su njeni najbliži organizovali proslavu povodom rođenja male Kasije. U jednom beogradskom lokalu okupili su se najbliži članovi i kolege, a ponosnom tati Stevanu Sekuliću su odmah iscepali… »
"Kritikovali smo je": Muž Aleksandre Bursać otkrio da ga pevačica nije želela na porođaju, on prelomio

"Kritikovali smo je": Muž Aleksandre Bursać otkrio da ga pevačica nije želela na porođaju, on prelomio

Mondo 15.12.2025
Aleksandra Bursać i njen suprug Stevan Sekulić postali su roditelji prvi put, a njihova porodica je od pre nekoliko dana bogatija za ćerkicu kojoj su dali ime Kasija. Pogledajte kako je izgledao izlazak pevačice iz porodilišta: Par se odmah potom… »

Vesti dana »