Povezane vesti
Američki ministar rata najavio pakao za neprijatelja: Osveta za mrtve stiže!
Alo 15.12.2025
Hegset je nakon ubistva dva američka vojnika u Siriji najavio osvetu. Američki ministar rata Pit Hegset najavio je osvetu nakon što su dva američka vojnika poginula u napadu u Siriji. - Pridružite mi se danas u molitvi za duše naših hrabrih vojnika… »
SAD će osvetiti ubijene američke vojnike
Politika 15.12.2025
Hegset nakon ubistva dva američka vojnika u Siriji najavio osvetu. Američki ministar rata Pit Hegset najavio je osvetu nakon što su dva američka vojnika poginula u napadu u Siriji. „Pridružite mi se danas u molitvi za duše naših hrabrih vojnika… »
Vesti dana »
Cene nafte rastu posle napada na energetska postrojenja, Iran poručuje da se neće 'suzdržavati'
BBC News pre 19 minutajoš 38 povezanih
Vučić čestitao Ramazanski bajram: "Želim da praznični dani donesu duhovnu snagu i blagostanje"
Newsmax Balkans pre 9 minutajoš 22 povezane
Mađarska ucenjuje Ukrajinu: Orban blokirao ključni zajam za Kijev, zahteva da se aktivira naftovod "Družba"
Kurir pre 34 minutajoš 27 povezanih
"Rekao sam mu da to ne radi" Napeto između Trampa i Netanjahua? Iran pogodio američkog lovca F-35, Pentagon u panici, traži još 200 milijardi dolara za rat?!
Kurir pre 29 minutajoš 237 povezanih
Cene zlata pale za 5%, a srebra za 10% nakon što je Fed odložio smanjenje kamata
NIN pre 3 satajoš 23 povezane