Povezane vesti
Susret za pamćenje: Vladimir je ugledao srnu na putu i odlučio da joj pomogne VIDEO
B92 pre 26 dana
Obična vožnja od Nove Varoši do Prijepolja pretvorila se u susret koji će jedan vozač zauvek pamtiti. Vladimir Jakšić je ne putu ugledao srnu, koja je vidno uplašena stajala uz bankinu. "Ugledao sam srnu kako liže so na putu, stao sam na proširenje kako… »
(Video) Pokraj magistrale ugledao je uplašenu srnu – njen pogled nije mu dao da ode: obična vožnja pretvorila se u dirljivu…
Dnevnik pre 27 dana
Na magistrali kod Prijepolja, jedan vozač je pokazao šta znači biti čovek. Obična vožnja od Nove Varoši do Prijepolja pretvorila se u susret koji će jedan vozač zauvek pamtiti. – Ugledao sam srnu kako liže so na putu, stao sam na proširenje kako bih je… »
Vozač opisao nesvakidašnji susret na potezu od Nove Varoši do Prijepolja (VIDEO)
Sandžak press pre 27 dana
Obična vožnja od Nove Varoši do Prijepolja pretvorila se u susret koji će jedan vozač zauvek pamtiti. -Ugledao sam srnu kako liže so na putu, stao sam na proširenje kako bih je “oterao” u šumu da je neko autom ne udari. Ona se uplašila i povukla iz… »
Neverovatan susret i pogled koji govori više od hiljadu reči: Vladimir kod Nove Varoši nasred puta video upplašenu srnu - nije…
RINA pre 27 dana
Neverovatan susret i pogled koji govori više od hiljadu reči: Vladimir kod Nove Varoši nasred puta video upplašenu srnu - nije mogao da je ostavi u opasnosti (VIDEO) Nova Varoš - Obična vožnja od Nove Varoši do Prijepolja pretvorila se u susret koji će… »
Vladimir kod Nove Varoši nasred puta video upplašenu srnu, nije mogao da je ostavi u opasnosti
Glas Zapadne Srbije pre 27 dana
„Ugledao sam srnu kako liže so na putu, stao sam na proširenje kako bih je “oterao” u šumu da je neko autom ne udari. Ona se uplašila i povukla iz bankine, pogled je govorio više od hiljadu reči”, rekao je vozač Vladimir Jakšić za RINU. Uplašen za njenu… »
"Ugledao sam srnu kako liže so na putu" Vozač opisao nesvakidašnji susret na potezu od Nove Varoši do Prijepolja (video)
Kurir pre 27 dana
-Ugledao sam srnu kako liže so na putu, stao sam na proširenje kako bih je “oterao” u šumu da je neko autom ne udari. Ona se uplašila i povukla iz bankine, pogled je govorio više od hiljadu reči, rekao je vozač Vladimir Jakšić za RINU. Na kraju je srnu… »
(Video) Njen pogled je govorio više od reči! Vladimir će zauvek pamtiti neobičan susret u mraku na putu od Priboja do…
Blic pre 27 dana
Vozač je zaustavio vozilo, pokušavajući srnu da otera nazad u šumu radi njene sigurnosti Srna se uplašila i povukla iza bankine, a vozač je na kraju preneo životinju preko puta Vožnju od Priboja do Prijepolja jedan vozač zauvek će pamtiti posle neobičnog… »
Vlada će ovu noć pamtiti zauvek: Spazio omalenog stvora na putu, a onda nastao snimak koji se gleda netremice
Telegraf pre 27 dana
Obična vožnja od Priboja do Prijepolja pretvorila se u susret koji će jedan vozač zauvek pamtiti! Vladimir Jakšić je zaustavio automobil kad je na putu video mladu srnu koja se od straha skamenila. - Ugledao sam srnu kako liže so na putu i stao sam na… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Sutra ujutru stiže prva sirova nafta za NIS, Rafinerija kreće sa radom 16. januara
RTV pre 1 satjoš 31 povezana
(Foto) Crveni krst dostavio pakete hrane, odeće, agregata: Pomoć za više 400 domaćinstava pogođenih padavinama
Newsmax Balkans pre 15 minutajoš 50 povezanih
Od ovoga zavisi da li će škole početi sa nastavom na vreme: Ministarstvo prosvete uputilo hitan dopis
Mondo pre 9 minutajoš 95 povezanih
Tramp: Bez mene bi Rusija već zauzela celu Ukrajinu, NATO se oslanja na SAD
RTV pre 1 satjoš 54 povezane