Povezane vesti
(Video) Pokraj magistrale ugledao je uplašenu srnu – njen pogled nije mu dao da ode: obična vožnja pretvorila se u dirljivu…
Dnevnik 16.12.2025
Na magistrali kod Prijepolja, jedan vozač je pokazao šta znači biti čovek. Obična vožnja od Nove Varoši do Prijepolja pretvorila se u susret koji će jedan vozač zauvek pamtiti. – Ugledao sam srnu kako liže so na putu, stao sam na proširenje kako bih je… »
Vozač opisao nesvakidašnji susret na potezu od Nove Varoši do Prijepolja (VIDEO)
Sandžak press 16.12.2025
Obična vožnja od Nove Varoši do Prijepolja pretvorila se u susret koji će jedan vozač zauvek pamtiti. -Ugledao sam srnu kako liže so na putu, stao sam na proširenje kako bih je “oterao” u šumu da je neko autom ne udari. Ona se uplašila i povukla iz… »
Neverovatan susret i pogled koji govori više od hiljadu reči: Vladimir kod Nove Varoši nasred puta video upplašenu srnu - nije…
RINA 16.12.2025
Neverovatan susret i pogled koji govori više od hiljadu reči: Vladimir kod Nove Varoši nasred puta video upplašenu srnu - nije mogao da je ostavi u opasnosti (VIDEO) Nova Varoš - Obična vožnja od Nove Varoši do Prijepolja pretvorila se u susret koji će… »
Vladimir kod Nove Varoši nasred puta video upplašenu srnu, nije mogao da je ostavi u opasnosti
Glas Zapadne Srbije 16.12.2025
„Ugledao sam srnu kako liže so na putu, stao sam na proširenje kako bih je “oterao” u šumu da je neko autom ne udari. Ona se uplašila i povukla iz bankine, pogled je govorio više od hiljadu reči”, rekao je vozač Vladimir Jakšić za RINU. Uplašen za njenu… »
(Video) Njen pogled je govorio više od reči! Vladimir će zauvek pamtiti neobičan susret u mraku na putu od Priboja do…
Blic 16.12.2025
Vozač je zaustavio vozilo, pokušavajući srnu da otera nazad u šumu radi njene sigurnosti Srna se uplašila i povukla iza bankine, a vozač je na kraju preneo životinju preko puta Vožnju od Priboja do Prijepolja jedan vozač zauvek će pamtiti posle neobičnog… »
Vlada će ovu noć pamtiti zauvek: Spazio omalenog stvora na putu, a onda nastao snimak koji se gleda netremice
Telegraf 16.12.2025
Obična vožnja od Priboja do Prijepolja pretvorila se u susret koji će jedan vozač zauvek pamtiti! Vladimir Jakšić je zaustavio automobil kad je na putu video mladu srnu koja se od straha skamenila. - Ugledao sam srnu kako liže so na putu i stao sam na… »
Vesti dana »
Danas građanima Srbije počinje isplata jednokratne pomoći od 6.000 dinara
Biznis.rs pre 8 minutajoš 41 povezana
Prvi snimak napadača u Turskoj! Monstrum s oružjem u ruci trči ulicom, policija ga savladala i uhapsila! Đaci u panici bežali od metaka ispred škole (video)
Kurir pre 13 minutajoš 19 povezanih
Makron pozvao Vašington da pruži bržu pomoć Ukrajini tokom sastanka sa Trampom
Beta pre 2 satajoš 9 povezanih