Povezane vesti

"Mama prima terapiju na onkologiji, a ja sedim pored nje i radim": Sanja Marinković o najtežem periodu

"Mama prima terapiju na onkologiji, a ja sedim pored nje i radim": Sanja Marinković o najtežem periodu

Mondo 16.12.2025
Voditeljka Sanja Marinković govorila je o najtežem periodu i trenucima kada je njena majka bolovala od opake bolesti. Sanja je pre godinu dana izgubila majku za koju je bila jako vezana, a sada se prisetila trenutaka kada je pored nje bila u bolnici… »
Pevačica ostavljala roditeljima oproštajne poruke, spavala u vreći u parku: "Sećam se svake svoje kazne..."

Pevačica ostavljala roditeljima oproštajne poruke, spavala u vreći u parku: "Sećam se svake svoje kazne..."

Telegraf 16.12.2025
Pevačica Katarina Sotirović otvoreno je progovorila o svom detinjstvu i nestašlucima, pa da je čak jednom i ostavila oproštajno pismo roditeljima. Katarina koja se razvela od košarkaša nakon 14 godina ljubavi je za sebe ranije govorila da je bila "mali… »
"Spavala na klupi u parku, bežala od kuće..." Pevačica ostavila roditeljima oproštajnu poruku, a ovo joj je najteže padalo

"Spavala na klupi u parku, bežala od kuće..." Pevačica ostavila roditeljima oproštajnu poruku, a ovo joj je najteže padalo

Kurir 16.12.2025
Pevačica Katarina Sotirović otvoreno je progovorila o svom detinjstvu i nestašlucima po kojima je kako sama priznaje bila poznata. Katarina koja se razvela od košarkaša nakon 14 godina ljubavi je za sebe ranije govorila da je bila "mali đavo", a sada je… »
"Majka na onkologiji prima terapiju, ja u bolničkoj sobi radim" Bolne reči Sanje Marinković o najtežem periodu

"Majka na onkologiji prima terapiju, ja u bolničkoj sobi radim" Bolne reči Sanje Marinković o najtežem periodu

Telegraf 16.12.2025
Voditeljka Sanja Marinkovićvaži za nekoga ko je uvek pozitivan, a sada je otkrila šta se sve krije iza tog osmeha. Progovorila je o najtežem periodu i trenucima kada je njena majka bolovala od opake bolesti. Sanja je pre godinu dana izgubila majku za… »
"Mama na onkologiji prima terapiju, a ja u bolničkoj sobi radim" Sanja Marinković o najtežem životnom periodu: "Onesvestila…

"Mama na onkologiji prima terapiju, a ja u bolničkoj sobi radim" Sanja Marinković o najtežem životnom periodu: "Onesvestila…

Blic 15.12.2025
Govoreći o početku svoje karijere, istakla je izazove sa kojima se suočila kao mlada novinarka U emotivnoj ispovesti Sanja se prisetila kako je prevazišla teške momente Voditeljka Sanja Marinković slovi za nekoga ko je uvek pozitivan, a sada je otkrila… »
"Bežala sam od kuće" Katarina Sotirović je ostavljala oproštajne poruke roditeljima na televizoru: "Spavala sam na klupi u…

"Bežala sam od kuće" Katarina Sotirović je ostavljala oproštajne poruke roditeljima na televizoru: "Spavala sam na klupi u…

Blic 15.12.2025
Otkriva detalje o nestašlucima iz detinjstva i odnosima sa roditeljima. Priznaje da pamti kazne od roditelja, ali ističe da nikada nije dobijala batine. Katarina Sotirović gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje… »

Vesti dana »