Povezane vesti
"Mama prima terapiju na onkologiji, a ja sedim pored nje i radim": Sanja Marinković o najtežem periodu
Mondo 16.12.2025
Voditeljka Sanja Marinković govorila je o najtežem periodu i trenucima kada je njena majka bolovala od opake bolesti. Sanja je pre godinu dana izgubila majku za koju je bila jako vezana, a sada se prisetila trenutaka kada je pored nje bila u bolnici… »
Pevačica ostavljala roditeljima oproštajne poruke, spavala u vreći u parku: "Sećam se svake svoje kazne..."
Telegraf 16.12.2025
Pevačica Katarina Sotirović otvoreno je progovorila o svom detinjstvu i nestašlucima, pa da je čak jednom i ostavila oproštajno pismo roditeljima. Katarina koja se razvela od košarkaša nakon 14 godina ljubavi je za sebe ranije govorila da je bila "mali… »
"Spavala na klupi u parku, bežala od kuće..." Pevačica ostavila roditeljima oproštajnu poruku, a ovo joj je najteže padalo
Kurir 16.12.2025
Pevačica Katarina Sotirović otvoreno je progovorila o svom detinjstvu i nestašlucima po kojima je kako sama priznaje bila poznata. Katarina koja se razvela od košarkaša nakon 14 godina ljubavi je za sebe ranije govorila da je bila "mali đavo", a sada je… »
"Majka na onkologiji prima terapiju, ja u bolničkoj sobi radim" Bolne reči Sanje Marinković o najtežem periodu
Telegraf 16.12.2025
Voditeljka Sanja Marinkovićvaži za nekoga ko je uvek pozitivan, a sada je otkrila šta se sve krije iza tog osmeha. Progovorila je o najtežem periodu i trenucima kada je njena majka bolovala od opake bolesti. Sanja je pre godinu dana izgubila majku za… »
"Mama na onkologiji prima terapiju, a ja u bolničkoj sobi radim" Sanja Marinković o najtežem životnom periodu: "Onesvestila…
Blic 15.12.2025
Govoreći o početku svoje karijere, istakla je izazove sa kojima se suočila kao mlada novinarka U emotivnoj ispovesti Sanja se prisetila kako je prevazišla teške momente Voditeljka Sanja Marinković slovi za nekoga ko je uvek pozitivan, a sada je otkrila… »
"Bežala sam od kuće" Katarina Sotirović je ostavljala oproštajne poruke roditeljima na televizoru: "Spavala sam na klupi u…
Blic 15.12.2025
Otkriva detalje o nestašlucima iz detinjstva i odnosima sa roditeljima. Priznaje da pamti kazne od roditelja, ali ističe da nikada nije dobijala batine. Katarina Sotirović gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje… »
Vesti dana »
Hitna odluka Vlade u danu kad Marta Kos zamrzava 13 milijardi evra za Srbiju: Svi predlozi zakona ubuduće moraju da budu usklađeni sa EU
Nova pre 22 minutajoš 31 povezana
Ormuski morez: Jesu li pomorske blokade uspevale kroz istoriju
BBC News pre 12 minutajoš 50 povezanih
Nastavljena druga sednica redovnog zasedanja Skupštine Srbije, na stolu 40 tačaka dnevnog reda
Blic pre 27 minutajoš 19 povezanih
Promenljivo i svežije vreme uz moguću kišu, pljuskove i grmljavinu
Glas Zaječara pre 2 satajoš 23 povezane
Nezavisni kandidati pobedili na izborima za lekarske komore u Novom Sadu
Radio 021 pre 22 minutajoš 17 povezanih