Povezane vesti
"Ne može sin na srpskom da mi priča, bolje na engleskom": Naša glumica otišla u Ameriku, preko noći "zaboravila" jezik
Mondo 16.12.2025
Simpatičnu glumicu Ivanu Jovanović proslavila je glavna uloga u poznatoj seriji "Greh njene majke", a publika je posle uloge Nede mogla da je vidi samo u pozorištu, dok nije napustila našu zemlju. Preseljenje "preko bare" smatra svojom najboljom odlukom… »
"Kako sin na srpskom da mi prepričava sve, bolje na engleskom" Glumica smatra da joj je preseljenje iz Srbije najbolja odluka…
Blic 16.12.2025
Retko kad priča na srpskom jeziku. Dugo je bila stacionirana u Los Anđelesu. Simpatičnu glumicu Ivanu Jovanović proslavila je glavna uloga u poznatoj seriji "Greh njene majke", a publika je posle uloge Nede mogla da je vidi samo u pozorištu, dok nije… »
Vesti dana »
Vučić: „Uskoro ću objaviti kako građani da mi prijave bahate pripadnike vlasti“
Serbian News Media pre 11 minutajoš 29 povezanih
Bela kuća: Kina i SAD kažu da Iran ne treba da ima nuklearno oružje i da Ormuski moreuz bude otvoren
Beta pre 41 minutajoš 91 povezana
Poslanička pitanja o Muzeju Jugoslavije, Apoteci "Beograd"; nastavljena rasprava o izbornim zakonima
RTS pre 6 minutajoš 21 povezana
Zbog Hepatitisa A registrovanog u zamrznutom voću inspekcije kontrolišu proizvođača iz Požege
Morava info pre 26 minutajoš 21 povezana
Teška noć za Kijev: Veliki ruski napad, pogođen stambeni soliter, deca među ranjenima
BBC News pre 31 minutajoš 21 povezana