Povezane vesti
Unuka "agenta 30" koji je pomagao nacistima u Ukrajini: Ko je u stvari nova šefica MI-6
Večernje novosti pre 5 dana
NOVA šefica MI-6 Blejz Metreveli unuka je kolaboracioniste koji je tokom Drugog svetskog rata pomagao nacističkim snagama da u Ukrajini uhapse i ubiju stotine Jevreja i prosovjetskih partizana. Foto: Shutterstock/Ilustracija, H printskrin/tim anderson… »
Šefica MI6 tvrdi da Putin opstruiše mirovne pregovore
NIN pre 5 dana
Šefica britanske obaveštajne agencije MI6 Blejz Metreveli izjavila je da ruski predsednik Vladimir Putin opstruiše napore da se okonča rat Rusije protiv Ukrajine, te da testira Zapad koristeći taktike koje su "tik ispod praga rata". Ona je rekla da… »
Cela Evropa postaje veliki front?! Šefica MI6 pozvala na opštu mobilizaciju građana, stiglo je alarmantno saopštenje!
Alo pre 5 dana
"Planovi o atentatima, sabotaže, sajber napadi i manipulacija informacijama koje sprovode Rusija i druge neprijateljski nastrojene države znače da je linija fronta svuda". To je izjavila nova šefica britanske obaveštajne službe MI6, prva žena na toj… »
Cela Evropa postaje veliki front?! Upravo je stiglo najalarmantnije upozorenje o opasnoj liniji koja se širi: "Spremni su za…
Blic pre 5 dana
Metreveli u govoru identifikuje Rusiju kao akutnu pretnju U unapred objavljenim delovima govora nema izričitog pominjanja Kine Planovi o atentatima, sabotaže, sajber napadi i manipulacija informacijama koje sprovode Rusija i druge "neprijateljski… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak 22. decembar 2025: Danas umereno oblačno sa sunčanim intervalima
Beta pre 2 satajoš 1 povezana
Ovo je moćan tekst pobednice Montesonga Tamare Živković: Reči nose jaku poruku posvećenu ženama
Telegraf pre 2 satajoš 4 povezane
Posebna pažnja je na vremenskim rokovima: Vitkof o sastanku sa Ukrajincima i razvoju plana od 20 tačaka
Alo pre 2 satajoš 3 povezane