Povezane vesti
SAM dodelio godišnje nagrade: „Nova energija“ liderstva u srpskom biznisu
Biznis i finansije 16.12.2025
30 Na tradicionalnom SAM Gala događaju, Srpska asocijacija menadžera dodelila je godišnje nagrade najboljim pojedincima i kompanijama za izuzetne uspehe i doprinos poslovnoj zajednici u protekloj godini. Govoreći na otvaranju SAM Gala večeri, Mihailo… »
"Nova energija" liderstva u srpskom biznisu: Srpska asocijacija menadžera dodelila godišnje nagrade
Newsmax Balkans 16.12.2025
Na tradicionalnom SAM Gala događaju, Srpska asocijacija menadžera dodelila je godišnje nagrade najboljim pojedincima i kompanijama za izuzetne uspehe i doprinos poslovnoj zajednici u protekloj godini. Govoreći na otvaranju SAM Gala večeri, predsednik SAM… »
Srpska asocijacija menadžera dodelila godišnje nagrade: „Nova energija“ liderstva u srpskom biznisu
BizLife 16.12.2025
Na tradicionalnom SAM Gala događaju, Srpska asocijacija menadžera dodelila je godišnje nagrade najboljim pojedincima i kompanijama za izuzetne uspehe i doprinos poslovnoj zajednici u protekloj godini. Govoreći na otvaranju SAM Gala večeri, Mihailo… »
Srpska asocijacija menadžera dodelila godišnje nagrade: „Nova energija“ liderstva u srpskom biznisu
Nedeljnik 16.12.2025
Na tradicionalnom SAM Gala događaju, Srpska asocijacija menadžera dodelila je godišnje nagrade najboljim pojedincima i kompanijama za izuzetne uspehe i doprinos poslovnoj zajednici u protekloj godini. Govoreći na otvaranju SAM Gala večeri, Mihailo… »
Srpska asocijacija menadžera dodelila godišnje nagrade za doprinos poslovnoj zajednici
Radio sto plus 16.12.2025
Predsednik SAM-a Mihailo Janković kazao je da asocijacija postoji već 19 godina, te da je to udruženje od početka fokusirano na pojedinca, njegov razvoj, mendžarske struke. “Trudimo se da u tom nekom mikro svetu poslovno utičemo pozitivno na razvoj… »
Proglašeni najbolji srpski menadžeri u 2025: Prestižno priznanje Darku Lukiću, generalnom direktoru Nelt grupe
Kurir 16.12.2025
Govoreći na otvaranju SAM Gala večeri, Mihailo Janković, predsednik SAM-a, naglasio je značaj isticanja onih koji svoj rad i reputaciju temelje na pravim vrednostima: „Godišnje nagrade su važne jer nas one podsećaju da i u složenim tržišnim okolnostima… »
Vesti dana »
Mesi zamalo srušio rekord Maradone, evo zbog čega mu je poništena asistencija, ostao je ispod Dijega
Telegraf pre 52 minutajoš 10 povezanih
Stefan Cekić je ovogodišnji pobednik Pinkovih zvezda! Delirijum na bini, u njegove ruke ide 30.000 evra
Telegraf pre 2 satajoš 7 povezanih
Dvojica muškarca iz Rume uhapšena zbog teškog ubistva u Staroj Pazovi
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Egipat u osmini finala posle drame u penal seriji i autogola koji je ušao u almanahe Mundijala
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
Vremenska prognoza za subotu 4. jul: Pretežno sunčano, temperatura niža od 30 stepeni
Nova pre 3 satajoš 1 povezana