Povezane vesti

Opoziciona odbornička grupa podnela 26 amandmana na budžet Niša – traže azil za pse i veća ulaganja u poljoprivredu

Opoziciona odbornička grupa podnela 26 amandmana na budžet Niša – traže azil za pse i veća ulaganja u poljoprivredu

Južne vesti pre 29 dana
Odbornička grupa „Ujedinjeni – Nada za Niš“ podnela je 26 amandmana na predlog budžeta Niša za 2026. godinu, o kojem Skupština odlučuje na sutrašnjoj sednici. Predlažu, između ostalog, da se obezbedi više novca za radnike propalih preduzeća, za… »
Miodrag Stanković: Odbornička grupa Ujedinjeni- Nada za Niš (Niš, moj grad i Novi DSS) podnela 26 amandmana na predlog Budžeta…

Miodrag Stanković: Odbornička grupa Ujedinjeni- Nada za Niš (Niš, moj grad i Novi DSS) podnela 26 amandmana na predlog Budžeta…

Jug press pre 29 dana
NIŠ Miodrag Stanković, šef odborničke grupe Ujedinjeni – Nada za Niš koju čine odbornici Niš moj grad, organizacije koja okuplja 17 udruženja i grupa građana i Novog DSS, ocenio je da je predlog budžeta Grada Niša za 2026. godinu nerealan i loše… »
Niš: Odbornička grupa „Ujedinjeni – Nada za Niš“ podnela 26 amandmana na budžet za 2026. godinu

Niš: Odbornička grupa „Ujedinjeni – Nada za Niš“ podnela 26 amandmana na budžet za 2026. godinu

Glas juga pre 29 dana
Miodrag Stanković, šef odborničke grupe, ocenio je da je predlog budžeta nerealan i loše planiran te da ne odgovara stvarnim potrebama građana. Kako je istakao, amandmani imaju za cilj da budžet postane instrument razvoja i socijalne sigurnosti, a ne… »

Vesti dana »