Povezane vesti

Haris Džinović iznenadio priznanjem o alkoholu: Progovorio i o kafanskoj tuči

Haris Džinović iznenadio priznanjem o alkoholu: Progovorio i o kafanskoj tuči

Nova pre 27 dana
Haris Džinović je otkrio jedan nepoznat detalj o sebi. Haris Džinović godinama nastupa u kafanama, a sada je otkrio da se nikada nije napio previše. „Nikad se u životu nisam napio. Baš nikad se nisam napio da ne znam gde sam. Da me noge malo ne slušaju… »
Haris Džinović skoro ceo život peva u kafani, a jednu stvar nikad nije uradio i nećete verovati o čemu je reč

Haris Džinović skoro ceo život peva u kafani, a jednu stvar nikad nije uradio i nećete verovati o čemu je reč

Telegraf pre 27 dana
Haris Džinović (74) skoro ceo život peva u kafani, ali jednu stvar, tvrdi, nikada nije uradio! Kaže - nikada se nije napio. - Nikad se u životu nisam napio. Baš nikad se nisam napio da ne znam gde sam. Da me noge malo ne slušaju, toga je bilo, ali glava… »
Haris Džinović ceo život peva u kafani, a malo ko zna da ovo nikada nije uradio: "Ne podržavam to"

Haris Džinović ceo život peva u kafani, a malo ko zna da ovo nikada nije uradio: "Ne podržavam to"

Blic pre 27 dana
Ne osuđuje takvo ponašanje, ali smatra da emocije treba da se izražavaju drugačije. Ispričao je anegdotu o kafanskoj tuči i neverovatnoj reakciji ljudi na prisustvo policajca. Iako Haris Džinović često nastupa u kafanama, jednom prilikom je priznao da se… »
"Bolje idi kući i opali glavom o zid": Haris 50 godina peva u kafani, a jednu stvar nikad nije uradio

"Bolje idi kući i opali glavom o zid": Haris 50 godina peva u kafani, a jednu stvar nikad nije uradio

Mondo pre 27 dana
Haris Džinović često nastupa u kafanama, jednom prilikom je priznao da se nikada nije napio i dodao da ne gleda blagonaklono na one koji preteraju sa alkoholom. "Nikad se u životu nisam napio. Baš nikad se nisam napio da ne znam gde sam. Da me noge malo… »
"Ne podržavam to..." Haris Džinović ceo život peva u kafani, a malo ko zna da ovo nikada nije uradio:

"Ne podržavam to..." Haris Džinović ceo život peva u kafani, a malo ko zna da ovo nikada nije uradio:

Kurir pre 27 dana
Iako Haris Džinović često nastupa u kafanama, jednom prilikom je priznao da se nikada nije napio i dodao da ne gleda blagonaklono na one koji preteraju sa alkoholom. - Nikad se u životu nisam napio. Baš nikad se nisam napio da ne znam gde sam. Da me noge… »

Vesti dana »