Povezane vesti
Haris Džinović iznenadio priznanjem o alkoholu: Progovorio i o kafanskoj tuči
Nova 16.12.2025
Haris Džinović je otkrio jedan nepoznat detalj o sebi. Haris Džinović godinama nastupa u kafanama, a sada je otkrio da se nikada nije napio previše. „Nikad se u životu nisam napio. Baš nikad se nisam napio da ne znam gde sam. Da me noge malo ne slušaju… »
Haris Džinović skoro ceo život peva u kafani, a jednu stvar nikad nije uradio i nećete verovati o čemu je reč
Telegraf 16.12.2025
Haris Džinović (74) skoro ceo život peva u kafani, ali jednu stvar, tvrdi, nikada nije uradio! Kaže - nikada se nije napio. - Nikad se u životu nisam napio. Baš nikad se nisam napio da ne znam gde sam. Da me noge malo ne slušaju, toga je bilo, ali glava… »
Haris Džinović ceo život peva u kafani, a malo ko zna da ovo nikada nije uradio: "Ne podržavam to"
Blic 16.12.2025
Ne osuđuje takvo ponašanje, ali smatra da emocije treba da se izražavaju drugačije. Ispričao je anegdotu o kafanskoj tuči i neverovatnoj reakciji ljudi na prisustvo policajca. Iako Haris Džinović često nastupa u kafanama, jednom prilikom je priznao da se… »
"Bolje idi kući i opali glavom o zid": Haris 50 godina peva u kafani, a jednu stvar nikad nije uradio
Mondo 16.12.2025
Haris Džinović često nastupa u kafanama, jednom prilikom je priznao da se nikada nije napio i dodao da ne gleda blagonaklono na one koji preteraju sa alkoholom. "Nikad se u životu nisam napio. Baš nikad se nisam napio da ne znam gde sam. Da me noge malo… »
"Ne podržavam to..." Haris Džinović ceo život peva u kafani, a malo ko zna da ovo nikada nije uradio:
Kurir 16.12.2025
Iako Haris Džinović često nastupa u kafanama, jednom prilikom je priznao da se nikada nije napio i dodao da ne gleda blagonaklono na one koji preteraju sa alkoholom. - Nikad se u životu nisam napio. Baš nikad se nisam napio da ne znam gde sam. Da me noge… »
Vesti dana »
Probudite se uz Euronews Jutro: Jesu li "rutinske" intervencije zaista bez rizika?
Euronews pre 7 minutajoš 69 povezanih
Počela da stižu rešenja za upis u katastar, prva je kuća u Barajevu! Vučić najavio: Najmanje dva miliona ljudi će biti svoji na svome
Dnevnik pre 37 minutajoš 34 povezane
Neće vam proći, Stevan nije sam: Kragujevački zborovi pozvali na protest zbog razbijanja automobila aktivisti Mihajloviću
Danas pre 6 satijoš 11 povezanih
UHAPŠENE BIVŠA DIREKTORKA I RUKOVODILAC USTANOVE ZA STARIJE U LESKOVCU: Sumnja se na zloupotrebe teške više od sedam miliona dinara
Glas juga pre 1 satjoš 21 povezana