Povezane vesti
Tramp sugerisao Melaniji kako da okiti Belu kuću: "Dušo, neka budu..." FOTO
B92 16.12.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp pohvalio je svoju suprugu Melaniju za ovogodišnju božićnu dekoraciju Bele kuće. Istakao je da je konačno uspela da izbegne kritike koje su pratile njene prethodne kreativne izbore. "Rekao sam: 'Dušo… »
Tramp tvrdi da je posavetovao Melaniju kako da ukrasi Belu kuću: "Sad je dobila najbolje komplimente"
Euronews 16.12.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp pohvalio je prvu damu Melaniju Tramp za ovogodišnju božićnu dekoraciju Bele kuće, istakavši da je uspela da izbegne kritike koje su pratile njene prethodne kreativne izbore. "Rekao sam: 'Dušo, učini mi… »
Prva dama se vratila klasici: Božićna dekoracija Bele kuće bez kontroverzi
Politika 16.12.2025
Melanija Tramp je svoju inspiraciju opisala kao „radost" Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp pohvalio je prvu damu Melaniju Tramp za ovogodišnju božićnu dekoraciju Bele kuće, istakavši da je uspela da izbegne kritike koje su pratile… »
Vesti dana »
Crta identifikovala 12 lažnih lista za lokalne izbore, sumnja na još četiri
Radio 021 pre 32 minutajoš 31 povezana
Eskalacija sukoba u Iranu utiče na globalna tržišta i planove za Bliski istok
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 26 povezanih
Mađarska donela važnu odluku o ceni goriva: Stupa na snagu u ponoć, oglasio se i Orban
Kurir pre 46 minutajoš 29 povezanih
Ustavni sud u Prištini izrekao meru protiv dekreta Osmani o raspuštanju skupštine
Blic pre 1 satjoš 21 povezana
Lučani: Posle prigovora, ponovo proglašena izborna lista Zvuk pravde – Zajedno za studente
Serbian News Media pre 6 satijoš 26 povezanih