Povezane vesti
Tramp sugerisao Melaniji kako da okiti Belu kuću: "Dušo, neka budu..." FOTO
B92 16.12.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp pohvalio je svoju suprugu Melaniju za ovogodišnju božićnu dekoraciju Bele kuće. Istakao je da je konačno uspela da izbegne kritike koje su pratile njene prethodne kreativne izbore. "Rekao sam: 'Dušo… »
Tramp tvrdi da je posavetovao Melaniju kako da ukrasi Belu kuću: "Sad je dobila najbolje komplimente"
Euronews 16.12.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp pohvalio je prvu damu Melaniju Tramp za ovogodišnju božićnu dekoraciju Bele kuće, istakavši da je uspela da izbegne kritike koje su pratile njene prethodne kreativne izbore. "Rekao sam: 'Dušo, učini mi… »
Prva dama se vratila klasici: Božićna dekoracija Bele kuće bez kontroverzi
Politika 16.12.2025
Melanija Tramp je svoju inspiraciju opisala kao „radost" Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp pohvalio je prvu damu Melaniju Tramp za ovogodišnju božićnu dekoraciju Bele kuće, istakavši da je uspela da izbegne kritike koje su pratile… »
Vesti dana »
"Dobar dan za Kinu i Rusiju" Kalas o Trampovim carinama koje prete evropskim zemljama: "Možemo ovo da rešimo unutar NATO"
Blic pre 3 satajoš 4 povezane
Raul Gonzales: Imamo velike šanse da prođemo grupu,čeka nas težak meč protiv Austrije
Politika pre 2 satajoš 3 povezane
Rasizam, zloupotreba moći i posledice trauma: Ovo je jedna od najpotresnijih serija na Netfliksu snimljena po istinitoj priči
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Izrael se protivi odboru koji je sastavila Amerika: Netanjahu naložio da se pozove Rubio
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
Muškarac pao sa 140 litara švercovanog alkohola: Šok u Bijelom Polju, policija odmah reagovala i podnela krivičnu prijavu
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana