Povezane vesti

„Naređenja sam dobijao od osobe čije ime ne smem da izgovorim, pa ću ga zvati Gospodin Iks“: Likvidacijom Srbina na Baliju…

„Naređenja sam dobijao od osobe čije ime ne smem da izgovorim, pa ću ga zvati Gospodin Iks“: Likvidacijom Srbina na Baliju…

Nova pre 6 dana
U Okružnom sudu u indonežanskom gradu Denpasaru nastavljeno je suđenje okrivljenima za mafijaško ubistvo australijskog državljanina poreklom iz Srbije Živan Radmanović (32) kog su plaćene ubice iz Australije izrešetale pre pet meseci u luksuznoj vili na… »
"Naređenja sam dobijao od gospodina X! Ne smem da pričam o njemu jer se plašim!" Progovorio osumnjičeni za mafijaško ubistvo…

"Naređenja sam dobijao od gospodina X! Ne smem da pričam o njemu jer se plašim!" Progovorio osumnjičeni za mafijaško ubistvo…

Kurir pre 6 dana
U Okružnom sudu u indonežanskom gradu Denpasaru nastavljeno je suđenje okrivljenima za mafijaško ubistvo Srbina Živan Radmanović (32) kog su plaćene ubice iz Australije izrešetale pre pet meseci u luksuznoj vili na Baliju. Prema navodima tamošnjih… »

Vesti dana »